(sm120)دمت در حال دان
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)دمت در حال دان
با چه رویی و بر چه استدلالی رویای من رو اجرا کرد ، بی جا ترین جایی که می تونست انتخاب کنه که این کار رو اجرا کنه دقیقا عربستان بود ...
آه که مادر ،
کلک ام نی بگرفته ست و به خاک اندرکم ... (sm50)(sm172)
رویای من (sm2)
حالا رویای ما ... (sm2)
یغما خودش زده اسمش رو رویای من ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)(sm4)
کلا تو موسیقی سنتی آدم کم نمی بینه که اساتید کنار هم کار کنن و تا حدودی هم مسیر باشن ، مثلا کم نبوده کارایی که شجریان پدر و ناظری شهیر و لطفی بزرگمرد و مشکاتیان نازنین و ... با هم و کنار هم ساز زدن و آواز اجرا کردن ،
ولی نبود یه آلبوم با آهنگسازی زنده نام ذوالفنون و نوای شجریان پدر عجیب سنگین سایه انداخته رو آسمون موسیقی این مرز پر مرض ...
محمدعلی بهمنی ... (sm50)
یکی از شریف ترین انسان های عرصه ی هنر ، که بعد از رفتنش از دفتر موسیقی کلا به لجن کشیده شده ترانه در موسیقی ...
این اجراهایی که هنربندای ایرانی تو عربستان داشتن ، یه چیزی در سطح جنگ شادی با اجرای خاله شادونه یا ریوندی یا بقیه ی هم قطارهایی این دوستان تشریف داشت ...
شخصا با تمام وجود این مطرب های وطن فروش (از بزرگ تا کوچیکشون) رو لایق نمایندگی از خانواده ی خودشون هم نمی دونم چه برسه به نمایندگی از یک کشور ...
ارزش هنری 30 ثانیه اجرای نیما مسیحا خیلی بالاتر از ساعت ها اجرای امثال اینا تشریف داره ...