راضیم از خودم ... (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
راضیم از خودم ... (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به (sm19) این پوستر چقدر خوب گرفت (sm59)
بده بکنیم
اینارو جم کن به بچت نشون بده این چیزا رو به خونواده هم نشون میدی ؟ بخصوص منوتو موقع پارونقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی فکرشو میکرد یه روز برزیل انقد به خفت و خواری بیفته (sm50)
(sm172) این قسمتم چیزی نداشت
اینکه چیزی نیست ، من آلبوم پارو رو امضا شده دارم به کسی نگفتم... لعنت به ریا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی سرعت دانلودت مشکلی نداره قطی مطی نداری !?؟!
همشو جمع کردن واسه دو قسمت آخر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مرد کوشی ..
سرعت دانلود 1.4 مگه؟ (sm77)(sm81)
مرفه بی درد (sm81)
مهتاب تو فانوس ... (sm81)
بارکد تیزرش چه خوبه
چشاتو ببند و گوش کن به صدای خسته ی من ... (sm50)
تازه 3 ماهم 50 تومن میده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
پیکان ، یغما گلرویی ، رضا یزدانی ، فرزین قره گزلو ... (sm50)
با تو ام که داری به گریه ام میخندی...
تو چشمات چی داری که داری جوونیمو یادم میاری...
هوس یه اجرای زنده مث زخم زبون کردم... (sm172)
سی دی آلبوم ساعتا خوابن رو گم کردم هر چی میگردم نیست - فقط جلدش هست (sm172)
اقا جان هرکی دوست دارین منو دعا کنید فردا امتحان مزخرفی دارم هیچی بلد نیستم شماره صندلیم هم 9 هست یعنی جلو مراقبا نمیتونم تقلب کنم دعا کنید یه 10 بگیرم (sm10) اونای هم که دعا بلد نیستن به مادرشون بگن یه بدبخت یه 10 میخواد براش دعا کنید(sm10)
با دعا اتفاقی نمیوفته حذفش کن خودتو راحت کن
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صنعتی 3 هست پدر سگ هیچی نگفته فقط اومده به دخترا نگاه کرده رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موذن زاده داره رو مزارت نوحه می خونه(sm50)
اخه تخصصی هست (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شخصا دانشگاه نرفتم اطلاع خاصی هم در این مورد ندارم همه ی توانم این بود که بهت گفتم حذفش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی حذف کنم ترم بعد بردارم واسم تقریبا 350 به بالا آب میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
با دعا هیچی حل نمیشه. تو صد بار دعا میکنی، 10 بار موفق میشی فکر میکنی دعات گرفته در حالی که 90 بارشو ناموفق بودی و میگی خدا نخواسته. برای موفقیت فقط باید تلاش کرد.نقل قول:
من یه کافرم.(sm120) اینم نمره همین درسم
30027 حسابداري صنعتي3 3 19.75 درس عادي - قبول
پدر عکس رو در اوردم(sm2)
دهنت سرویس چیکار کردی با اسکرین شات (sm2)
عکس گرفتن رو بلد شدم موند عکس بریدن که اونم دیدی چجوری ریدم به عکس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر سوتین چه داری تو
که گردون را بگردانی ... (sm25)
کوشان ریده
پریشان (sm50)
با رفع ممنوعیت هفتساله این خواننده پاپ؛
سیامک عباسی مجوز فعالیت گرفت
(sm118)