جوانای ما رو اغفال نکن پسر جان (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جوانای ما رو اغفال نکن پسر جان (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجمن سری هم میتونن تشکیل بدن تعدادشونم خوبه برا شروع سجاد ، امین ، امیر ، الی یکی دو نفر دیگه هم بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا یه تنه دین چند هزار ساله رو میتونن از ریشه نابود کنن (sm2)
(sm3)عسلام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا مارو اغفال نکنن باقی چیزا پیش کش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی حیفن خوب میتونن پیشرفت کنن خوب خدارو چه دیدی یهو دیدی یه دین جدید درست کردن (sm2)
اینا به فراماسونرام رحم نمیکنن..اینا فقط در دنیا یک چیزو قبول دادن...مگه میشه مرد باشی و نیکول و دوست نداشته باشی(sm2)نقل قول:
میگم که دین جالبی ظهور میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکولیسم(sm2)نقل قول:
نیکولیسم(sm2)نقل قول:
Julia Vins
این اسمو سرچ کنین 19 سالشه
انریکه قدیم(sm19)انریکه با پیت بول(sm3)
همه چی حلاله فقط فاز بده (sm120)
ما هم بریم بیرون هوای خونه گرفته ست (sm50)
SERÁ? Alguns meses depois de assinar com a 'Epic Records', porém antes mesmo de lançar o álbum 'Big Fat Lie' nos EUA, [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] pode ter sido demitida pela gravadora.
A cantora não está mais na listagem de artistas no site da 'Epic':
(sm1)
محمد بن عبدالله رو باس زنده کرد تا از جامعه ی جهانی عذر خواهی کنه
به خاطر اسم اون تو این 1400 سال ملیون ها ملیون آدم تارو مار شدن
(sm27)
مستشو میخوای(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)به من نگو دوستت دارم که باورم نمیشه نگو فقط تو رو دارم....
جدولای خیابونو با خون ما حل میکنن (sm50)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
سر ظهری یه سرچ زدم واسه آلبوم عبدالمالکی میخوام خبر تکمیلی بنویسم رفتم سایت رسمیش دیدم نوشته
دانلود آهنگ جدید فوق العاده زیبای خارق العاده ی استثنائی و بسیار عالی علی عبدالمالکی به نام فلان (sm2)
دمت گرم ، عید اگه آرمین رو دیدم بهش میگم (sm120) فقط بگو چند تا از آونگ ریلیز کردی تاحالا که ضایع نشم (sm2)نقل قول:
بعدم من میگم مشکل پخش دارن بگو خُب (sm98)(sm120)
فردا ببریم میریم صدر (sm118)
فقط باز اردشیر مافیا دوباره گند زد (sm25)(sm120) آخه گسترش رو بدون کرار هم میبردیم
مسی ما گُل میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لُنگی رو آتیش میزنه
(sm2)
وقتی بارون میگیره
بی تو گِریم میگیره
گریه های خاطره
کِی تو قلبم میمیره
وقتی بارون میزنه
دل ِ من تو رو میخواد
(sm118)
(sm120)اهنگ هفته چی بزنیم
The Fray - How to Save a Life
اشترم این اهنگو پیدا کن اپ کن بزن سرور ممر
ولش نمیخواد
افشین قطبی (sm120)
صادقیان گل نزنه پیرهنشو دربیاره زیر پیرهنش عکس تتلو باشه صلوات(sm2)
این اسگلا چرا دارن سرود قهرمانی سر میدن (sm2)
تماشاگرای پرسپولیس شعار میدن پرسپولیس گل بزن ما قهرمانیم (sm2)
Transatlantic
(sm50)کارای این گروه خیلی خوبه خیلی
سخنرانی جدید و فوق العاده زیبا و تامل بر انگیز سید حسن اقا امیری با نام انسانیت پیشهاده می کنم حتما دانلود کنید
بیرحمی تو هر جبه ای باشه از دین نیست از اسلام نیست...
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یاهو
چرا گل نمیشه (sm30)