چشم همین الان میزارم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم همین الان میزارم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
iTunez
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کیفیت عالی
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان ویدئو نقطه ضعف رسید ب دست آونگ؟ ؟
ای همه ی وجود من نبود تو نبود من (sm74)(sm127)
(sm127)
به هر صورت یادمون باشه اینها امتحانشون را پس دادن میلاد هاشمی اوج تلاشش حس خوبیه بود و تنظیم های بعدیش هیچ کدوم به پای اون نرسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمانی هم به نظرم با توجه به سطح تواناییش حداکثر تلاشش را برای شادمهر انجام نداده هرچند که باز مجبورم همون سخن تکراری را بگم هر چه قدر هم خوب کار کنه هرگز نمیتونه جای تنظیم های خود شادمهر را پر کنه. ما از شادمهر توقع کار عالی با استانداردهای بالا داریم نه صرفا یه کار خوب...
من میگم بهتره بولدوزر را از همین الان آماده کنی (sm59)
(sm50)مونا برزویی گفته شادمهر بش گفته این اخرین البومشه !
(sm81)
دقیقا این که یه چیز واضحه هیچ تنظیم کنندهای انگشت کوچیک خودش نمیشن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه این وسط وقتی خودش نمیخواد بسازه ما باید چیکار کنیم؟! والا هرکار کردیم جواب نداد! من خودم به خاطر اینکه چندبار گفتم خودت بساز و تنظیم کن بلاک شدم!! متاسفانه نمیدونم چی شده که نمیخواد قبول کنه! الانم انتخاب بین بد وبدتره(sm25) همین صداشم خاموش شه دیگه هیچی...(sm81)
اخرین البوم و بعدش فقط تک اهنگ (sm59)
غرور (sm127)
ادامه میدمت (sm127)
تکرارم نکن (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جز اون دسته طرفداراییم که میگن هر دو سال آهنگ بده ولی ساخته خودش باشه اگر الان انگیزه ساختن موزیک نداره چند سال استراحت کنه بعد دوباره پرقدرت و با دستپخت خودش به صحنه برگرده
البته میدونم به خاطر احساساتی که همه ماها داریم به سختی میتونیم با این مساله کنار بیایم ...(sm50)
منم دوست دارم هر دو سال اهنگ بده ولی دوتا اهنگ واسه دوسال کمه جای خالی اهنگای شادمهر با حامد همایون پر میکنیم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم لا اقل تک اهنگو بده کلا خداحافظی نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانه خراب تو شدم (sm127)
سلام دوستان نظرتون در مورد تنظیم اعتراف چیه
شاید منظورش آخرین آلبومی هست که با این تیم کار میکنه نه اینکه واقعا آخرین آلبومش باشه
فقط 10 روز دیگه(sm50)
Are you ready? (sm118)
ص بالاخره همون صابون گلنار شد؟(sm120)
ایشالا که همینطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi28r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا یک اسفند آلبوم میده ؟؟؟؟؟؟ من ک باورم نمیشه ������ آخه انقد تند تند عجیبه از شادمهر اگه بشه عااااالیه ������
خدا کنه اخرین البوم نباشه
نیست....فعلا با این گروه سالی ی آلبوم میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اخر کاره این گروههنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد تصویر همه چی تمومه
صدام بزن
قفس
فرصت
اعتراف
تصویر
نقطه ضعف
قلب من
تو بی من
سرنوشت
از بین سه قطعه ی آخری، به نظرم سرنوشت از همشون بهتر بوده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ببینیم 6 تا قطعه ی جدید چجوری باشند.
نظر و انتقاد انشاالله بعد از پخش آلبوم باشه.
محض یادآوری برای دوستانی که میان طبقه بندی میکنند (sm2)
(sm25)
اینو کجا گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قبلا هم یه کار به اسم قفس داشتهنقل قول:
صدام بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قفس همونی بود که میگفتم اسمش شبیه یکی از کارهای ایرانه و احتمال عوض شدنش زیاه و ص هم صابون گلنار نبود صدام بزن بود 😄😄نقل قول:
این ترک لیست منبعش کجاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اونجایی که من خبر داشتم فرصت و صدام بزن و قفس هنوز اسماشون قطعی نشده بود خصوصا قفس
که هنوزم میگم احتمالا عوض میشه