بشین بینم باووووو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بشین بینم باووووو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی مدیر توامندی هستش(sm2)نقل قول:
اها موفق باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشستم گزارش دادم نکنه فکر کردی در خرک حلقه کار میکنم الدنگ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای چاپلوس الی چی داره واسش چاپلوسی میکنی الدنگ(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی همکاری دارن ؟ (sm50)
امیر چون من از تشکر کردم جفتشون بن کننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چیزی نگفتیم داشتم به زبون خودمون باهم حرف میزدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا تو هم که دارم محدویت میذاری باوووو مگه چی میشه با همشهریم تو تاپیک ترکی صحبت کنم به کسی ربطی نداره مثل این مونه که تو با رفیقت سلام علیک کنی بعد من بگم چی میگی باووو چیز خاصی نبود این هرزگاهی میشه از نظر من اشکالی نداره نه به کسی توهینی کردیم نه چیزی فقط با رسول اختلاط کردم خوووو قرار نیست کسی بفهمه ما داریم چی میگم خووو داشتیم با هم شوخی میکردیم خوووو این اصلا مشکل به حساب نمیاد ازت بعید امیرنقل قول: