به طلسم اعتقادی ندارم ولی طلسم شدیم جدا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
به طلسم اعتقادی ندارم ولی طلسم شدیم جدا (sm2)
ببر بیرون ک.س کشو (sm2)(sm2)
خب برانکو نه افشین امپراطور (sm19)
(sm2)نمیری از اینهمه خلاقیت
یک موزیسین پس از سه آلبوم باید دست به ریسک بزند و خلاقیت بیشتری در کار خود داشته باشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm50)
اساتيد يه سئوال: تقريبا يه بيست روزي ميشه كه بعد از كانكت شدن هر ده 15 دقيقه اي يبار چراغ dsl مودم خاموش و ارتباط قطع ميشه و البته ديسكنت نميشه و مودم زور ميزنه و بعد از دو سه دقيقه چراغ روشن و ارتباط هم دوباره برقرار ميشه! حالا بفرماييد مودم به فاك رفته يا ايراد از خطوط و يا شبكه است؟
شبکه اینهمه مدت خراب نمیشه
مودمه احتمالن البته اسپیلترم وقتی به فاک میره موشکلات عجیبی درس میکنه
جای دیگه تو خونه تلفن دارین؟ اسپلیتر داره؟
در کل باید بزنگی شرکت ببینی مشکل از اونجاس یا نه
اسپیلترم چيه؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميدونم خو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان نويزگيرو ميگي! ازينا وصل ندارم
(sm54)
نه تلفن به خط وصل نيست و خط نت كلا جداس و مستقيم مياد به مودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس لازم نیس
همون مودم بگا رفته
تعميرم ميشه يا نه؟ ازين tp link بدون وايفلاي هست مشكينقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)توام مث من که از جنگ جهانی در رفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مدلش قدیمی باشه نه چون دیگه قطعاتش نیس کلا بدبختیه ببری خواستی بگو بت معرفی کنم 26 تومن دی لینک بخر خوبه
البته مطمئن شو از مودمه ، یه مودم سالم گیر بیار اونم تست کن بعد
(sm70)نکته جالبش اینه این موشکل دقیقا منم داشتم همین چن هفته پیش رفتم یکی دیگه گرفتم
مودم تعمیر نمیشه ...
يه سري تعصبات خاص دارم رو بعضي اجناس! بي پولي هم امامشونه! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معرفي كن دادا (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
با مودم جديد مشكل رفع شد؟نقل قول:
اره چون قبلش یه مودم گیر اوردم تست کردم مطمئن شدمنقل قول:
دمش گرم خیلی کار کرد (sm120)روحش شاد
ببین مشکل کارت شبکه نداشته باشینقل قول:
اول که از لحاظ سخت افزاری چک کردی و مطمئن شدی که مشکلی نداره
از لحاط نرم افزاری چک کن
در ضمن مطمئن شو این نویز گیرت سالم باشه و کابل مودم رو هم چک کن
سوکت شبکه ی مادر برد یا سوکت خود مودم بینه اتصالی نداشته باشه اینا رو چک کن ببین مشکلت حل میشه(sm50)
(sm70)این مودمی که بت معرفی کردم دیده شده تو بازار تا 40 تومنم تو پاچه خریدار کردن
چاره اي نداشته بدبخت (sm120)نقل قول:
تشكر ياشيخ (sm19)
دوستان گرامی سوکت شبکه مودم بنده به فاک عضما رفته چه باید کرد ؟!
الی حوصله داری یه چیزی بفرستم بخونی ؟!
سيستم و مادربرد كه تقريبا نو هست، نويزگير هم ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول مودم رو تست ميكنم اگر مشكل حل نشد بايد از راهنماييات استفاده كنم
(sm10)
هیچی ببره بده برات تعویضش کنن اگه قابل نعمیر باشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یجا برای تعمیر اینجور چیزا پیدا کنی اون راحته مال بردش باشه بدختیه اون جای سوکتشو راحت میشه تعویض کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلینقل قول:
چراغ اي دي اس ال هم خاموش ميشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بعد دو دقيقه برميگرده و ديسكنت هم نميشه
از مودمه
این مشکل دقیقا از کی شروع شده ایا قبلا هم این مشکل رو داشتی بستگی به خود و تجربه ات اینکع باید زبون سیستمت رو بفهمی چون تویی که باهاش کار می کنی پس تقریبا میشه گفت از برد مشکلی نداری اگه نو باشه بازم برای محض اطمینان از سالم بودنش مطمئن شو در ضمن حتما یه نویز گیر بخر حتما احتمال زیادی هست که نداشتن نویز گیر باعث به وجود اومدن این مشکل باشه در ضمن از شرکت برو پی گیر شو خط تلفنتون رو چک کنن شاید مشکل از خط تلفن باشهنقل قول:
من وای فای همین مدلُ دارم! تقریبن دو سال پیش از اینجا با کلی منت گرفتم 80 چند هفته بعد دیدم دیجی اورده بود زده بود حدود 60 فکر کنم (sm54)نقل قول:
در مورد چیزی که تخصص نداری حرف نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
SNR Margin :11.0 6.1 db Line Attenuation :17.7 39.4 db
باس چک کنم ببینم از کسی بر میاد یا نه !نقل قول:
الان میفرستم