حامد کاور تکمیل کن بزنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
حامد کاور تکمیل کن بزنیم
بابا پوستر تبلیغاتیه چرا شلوغش میکنید ........ (sm120)
حالا این وسط چه جولانی میده این حامد (sm59)
من فکر کردم خورده تو زمین ترک خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاورم تقريبا همينه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کن به جملت (sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکرانە سلامتیت هزار صلوات ...
«هر بلائی کز تو آید رحمتی است
هر که را رنجی دهی آن راحتی است
زان به تاریکی گذاری بنده را
تا ببیند آن رخ تابنده را
تیشه زان بر هر رگ و بندم زنند
تا که با مهر تو پیوندم زنند...»
اينم به جرگه ي پرچمداران ولايت پيوست (sm2)
مجبور بودي برزيل گوه بازي دربياري (sm30)
اول شیرینی باید بدی بعد کاور (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورم همینهنقل قول:
لامصب چقدرم تبلیغ شد (sm2)
فکر کنم فقط منم که از کاور خوشم اومده(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30) دقيقا نكته انحرافيش همينه
ولی خاکستریش خوبه(sm51)
جدا از شوخي منم خوشم اومده (sm127)
من دوس داشتم(sm127)
(sm3) تا ديروز همه ميگفتن محسن عسگري ديگه باهاش كار نكن
حالا همه دارن اسم اون رو صدا ميزنن
(sm3)اخ اخ
از یه شاخه هم بهتره (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه افتضاحه(sm25)پرچم ببین
اصلا هم خوب نیست(sm25)
باز به قول امیر بیاد ببینیم چی به چیه بقیه اش
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوبه این (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول حامد (sm10)
باباجان آلبوم رو هواس ، یکی یکی کارا داره لو میره ، یه کار دیگه هم داره دست به دست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه آلبوم بعد محرم میومد
کاور اصلی همینه..بقیه رو هم محسن عسگری زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟ باز دارید زود قضاوت میکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
دی جی عابد از این بهتر میزنه کاور (sm2)
***نخورنقل قول:
(sm25)اوه اوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
سرنوشت پارو هم تلخ شد(sm50)دوران غیر مجاز
امین حیایی : مهران مدیری برای سریال اتاق عمل به من پیشنهاد بازی داده ولی متاسفانه به دلیل تداخل با بازی در سریال آمین ،سریال آسمان من و بعدش سریال ساعت صفر نشد که همکاری کنم
پیش تر هم در سریال مرد هزار چهره قرار بود بازی کنم که باز هم به دلایلی نشد
امیدوارم واسه سریال بعدی بشه من و آقای مدیری همکاری کنیم
بزرگمهر طرحاش خوب بودا همیشه..نبود؟(sm25)
اهنگ پهلوان و از ایتیونز بخرم یا امازون؟(sm132)
آمازون(sm88)
ولی کاور قشنگ حس البوم رو القا میکنه
محسن گفت بیشتر کارای البوم اسلوس
کاش تا یکشنبه بیاد(sm50)
چیزایی که میخوای رو کاور نوشته شه رو پخ بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این ایده های ناب من حیف شدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا و اکبر کجان(sm59)
طرحی ساده برای البوم پاروی بی قایق(sm59)