(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
در پایان همین موسیقی ... (sm50)
بگو که هنوز ایرج جان و یاورِ همیشه مومنِ شاهین رو یادمون نه رفته . . . (sm50)
#کپی_رایت . . . (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشِ سهند . . . (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سَلومتیت . . . (sm127)
تولّد ، تولّد . . . (sm224)(sm32)(sm224)
دستِ چپِ لاغرش . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شقایق درد من یکی دو تا نیست ...(sm50)
من به لحظه های بی حادثه ،
عادت می کنم ... (sm50)
(sm120)
دنیامو میدم تا تو پیشم بمونی
چی از این بهتر که خودتم میدونی
که با تو چه حسی اومده تو دلم
با چشمات درگیر یه عشق کاملم
(sm118)
یکی از درسا میدونستم میافتم،الان دیدم پاس شدم (sm81)
خیلی حس خوبیه منم این اتفاق برام افتادهنقل قول:
(sm50)
به چشات خلاصه میشه
آخرین راه نجاتم ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر شاهدی که در نظر آمد به دلبری
در دل نیافت راه که آنجا مکان توست ... (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزویم همه این است:
نتراود اشک از چشم تو هرگز مگر از شوق زیاد (sm127)
(sm50)
(sm2)
(sm2)
چه قدر آلبومِ هم سفر از ستّار ، شاه کاره . . . (sm50)
هورش بند،ماه دلم خوبه گوش کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم رفت پاسخ بدم . . . (sm2)
آره . . . (sm59)
چرا !؟ مگه شمال شبِ عروسی پول جمع نمی کنن !؟ پا تختی !؟ (sm77)
جم مى شه اما نه مث اينى ک تو عکسه، ديوثا اينور پول نقد نمى دن و ى مشت صص شر مى دن(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختراى اصفهانى خيلى خوبن(sm88)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)(sm10)
نقل قول:
استاده خیلی خوبه . . . البتّه از لحاظِ تَنانه . . . (sm51)
نمره اصلاً نمیده . . . (sm74)
احتمالا 02 تا درس این ترم میوفتم . . .
یکی آمار 02 . . . یکی هم اینی که صبج امتحان دارم . . .
تحقیق در عملیاتِ 01 . . .
هیچی یِ هیچی نه خوندم . . . به صورت کاملاً اعتراضی . . .
صدایِ ستّار و سیگارِ بهمن رو خوش است . . . (sm50)
برو حذف پزشکی کن (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان . . . (sm50)
یعنی بیش تر طلا و جواهر و کادو هایِ دیگه میدن !؟
این عکسی که حمید گذاشت احتمالاً مالِ طایفه هایِ گردن کلفته . . .
مگر نه همه این طوری نیستن . . .
حالا باز اگه خواستی بیایِ جنوب زن به گیری ، من دخترِ هم سایه مون رو بهت پیش نهاد می کنم . . . (sm59)
(sm25)نقل قول:
نقل قول:
باید برم به جایِ پایه هایِ استاد ، پایه هایِ پزشک رو به مالم !؟ (sm29)
(sm2)
سهند جریانِ این چیه ، سهیل می گفت !؟ (sm54)
امضایِ سهند دیوث . . . (sm50)
نقل قول:
که اينطور(sm51)
حالا هواى هم سايه رو داشته باش، فعلا درگير دخترون اصفهونى هستم شنيدم ک جهيزيه توپى مى دن(sm59)
(sm149)
یه چند باری این کارو کردم (sm120)نقل قول:
اون پول ویزیتشو میگیره. جدا بخوای راهنماییت میکنم.
من پارسال مشروط شدم نیمسال اول 94. بعد درسو 14 شدم،طبق آیین نامه 91 اون درس حذف شد جلوشم زده آیین نامه 91نقل قول:
از مشروطیم در اومد اون ترم. واسه من اجرا نشده این قانون. حالا خوب یا بدشو نمیدونم
دریای خودمونه (sm59)نقل قول:
این آلبوم تو سایت موجو هستش ؟
نقل قول:
بوگو به بینم ! (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا مرسی ، دمت گرم . . . (sm176)