فکر کردم یه لحظه توهم زدم، پس واقعا اومده. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کردم یه لحظه توهم زدم، پس واقعا اومده. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4.7 تا بوده (sm120)
جفت کردم یه لحظه
(sm83)نقل قول:
منم همینطور. داشتم آهنگ گوش میکردم که حس کردم بدنم داره بندری میزنه. (sm25)(sm120)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در اون لحظه به دنبال راه کاری برا نجات لپ تاپم بودم فقط (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گفته بودم اما این چه حرفیه آخه احسان جان؟ (sm138)
چیز بد و زشتی که نگفته بود
در مورد ظریف که انصافا تیکه به جایی بود
پست های دیگشم در ادامه همان پست اول بود که یه سری ساندیسی همیشه در صحنه و ساعتی 7 تومنی بهش پریده بودن!
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم از زیپ درش بیار بعد بزن اپلودباز (sm10)
- (sm50)
من کِی اینو گفتم ؟؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط گفتم زیاد مصرف کرده همین