قضیه عروسی چی بود؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قضیه عروسی چی بود؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجا اینده نگری میخوان پتر چک رو هم بخرن(sm2) من نمیدونم ناواس این وسط چیکار میکنه(sm2)نقل قول:
اسمیر بگوویچ(sm111)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنتوری 2 با حضور بهرام رادان و محسن چاوشی
خدایی ده خیا بهترین دروازه بان جوونه دنیاست ,استایلش هم خوبه پارسال هم بهترین بازیکن سال منچستر شد (sm120)ناواس هم میشه یکی مثل دودک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتیم پارتی جات خالی (sm118)عروسی بود ولی اخرش دخترا اومدن با پسرا میرقصیدن (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قمارخونه دیشبی بازگشایی شد!(sm2)
من برم قمارخونه خودم.سایت 90 و طرفداری(sm155)
من الان فقط تیم هاواردو قبول دارم حتی بیشتر از نویر(sm120)نقل قول:
دروازبان جوون هم اسمیر بگوویچ و ماتیا پرین(sm111)
یه عابر تو خیابونای سرگردون (sm176)
اععع... ندیده بودمش (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)