الی اون باتری رنگی ها رو ببین چقدره من پیداش نمی کنم تو شهر بود 20 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الی اون باتری رنگی ها رو ببین چقدره من پیداش نمی کنم تو شهر بود 20 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باتري فقط دوراسل و تمام
این میده 25نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت خوبی بت گفته شیائومی تشریف دارن
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها میگیرم فقط خواستم ببینم این دیجی کالا مث اون سری شاید 2 تا بده مثلا 29 تومننقل قول:
اينقدر گوله اين سايتا نخوريد عامو
من واسه تلويزيون و سينما خانگي و اينا يه محافظ برنشتوت يه همچين چيزايي بيرون خريدم ٦٠ تومن اين ديجي كوني گذاشته بود ٨٠
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نكش
ها این خوبه فقط به خاطر یه باتری که ارزش نداره اینو بگیرم 18 پول پست هم میاد روش .. (sm2)نقل قول:
همون برم 20 تومنی رو بگیرم بهتره (sm51)