(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد (sm128)
کیون لقشون (sm176)نقل قول:
سجاد کیون لقت باو حالا من اسمم رو از بین اون همه اسم از کجا پیدا کنم خب لاشی حداقل اسمم رو تو سطر اول دوم میزدی(sm70)(sm2)
سطر ششم(sm2)
شب خوش امیر و سجاد (sm10)
چه احمقانه بود عمر من (sm172)نقل قول:
بارسا و رئال و سیتی و چلسی و یوونتوس و رم و psg و موناکو و بایرن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm180)
الدنگ اسم نصف طرفدارای کت و کلفت محسن زیرته ، برو حالشو ببر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]