همیشه آغاز راه دشوار است ، عقاب در آغاز پر کشیدن ، پر میریزد
ولی در اوج حتی از بال زدن هم بی نیاز است
نمایش نسخه قابل چاپ
همیشه آغاز راه دشوار است ، عقاب در آغاز پر کشیدن ، پر میریزد
ولی در اوج حتی از بال زدن هم بی نیاز است
یه جوری میگه کت و کفلت انگار من تازه طرفدار محسن شدم یره من 9 سال دارم با اهنگای محسن زندگی میکنم البومش وقتی اومد همون نفرین اسمش رو به اشتباه شهاب زدن بودن منم داشتم مث دیوونه ها تو کوچه و خیابونا داشتم دنبال اهنگهای این می گشتم اما به اسم شهاب(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
" خواب " خیلی گنگه . کسی توضیحی چیزی نوشته ؟؟ (sm54)
این منو دست کم گرفته(sm70)
میدونم عشقم ، ولی اینایی که میگم کت و کلفت منظورم این نویسنده های قدیمی وبلاگ های قدیمی و یک سری هم از آشناها و ... محسن هستند (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا کی اند؟ --- (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم از طوطی من (sm121)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر وبلاگهای قدیمی مخصوصا سایتای قدیمی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وبلاگ اصلی محسن دست منه(sm50)
رپ میکنن (sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طوطی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]