باع. پ تو كي ازدواج كردي ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باع. پ تو كي ازدواج كردي ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77) ؟؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) باع . يه جوري نگاه ميكني انگار اومدم تالار شام خوردم الان دارم قدرنشناسي ميكنم (sm2)نقل قول:
مباركت باشه ان شاءالله خوشبخت باشين (sm10)
مرسی (sm10) ایشالا عروسیت (sm176)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهمن پارسال دیگه (sm120) تاپیک خداحافظی زدم ، رفتم زن ستوندم ، اجازه گرفتم دوباره اومدم (sm120)
الی خیلی دیوثی (sm178)
به گزارش "ورزش سه"، محسن بنگر که در دیدار برابر استقلال خوزستان دچار شکستگی پا شد موفق نشد خود را برای دیدار حساس پرسپولیس و استقلال آماده کند و به این ترتیب او را باید غایب بزرگ تیمش در دربی نامید.(sm25)
الی با من قهر کرده (sm25) من قهر همه رو میتونم تحمل کنم ولی قهر الی رو نه (sm120)
به نظرت ما بیشتر گُل میخوریم یا شما ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول از اینکه چهارتایی شدنتون رو تسلیت میگم (sm10)(sm2)نقل قول:
با این اسگلایی که ما تو دفاع داریم شما گل نزنید ما خودمون گل میخوریم حاتمی یه سوتی میده علی عسگر میپره هوا توپ رو میزنه اوت سوشا از اوت در میاره میکنه تو گل (sm2)
شمارو نمیدونم (sm120)
این فصل کله مرغی یعنی هیچ گهی نخورد (sm2) بازی رفتم که باخت بمون تمام امیدش به این بازیه لاقل اینو ببره