بیا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوری کنیم از هم (sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوری کنیم از هم (sm137)
با اهنگای جدید نامجو حال نمیکنم(sm9) زده به مسخره بازی(sm9) خدایی نامجو تو ایران بهترین بود(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا شاهده یاد ارواح افتادم خیلی مسخرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اخوند درست و حسابی تو این مملکت باشه قرائتیه(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قبولش دارم(sm120)
نه به خدا (sm120) داشتم یه تاپیک دیگه رو میخوندمنقل قول:
نیمه دوم بهتر شدیم ولی همه از دم ریده بودن (sm120)جز بیل (sm120)نقل قول:
2 روز دیگه(sm100)
(sm2)ولی من میگم نزدیکی کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخورش(sm2)
اگه بوسه ها رو بزاریم کنارنقل قول:
این آلبومشو از بقیه بیشتر دوس دارم (sm50)