خیلی ممنون که منو از این گمراهی چند ماهه نجات دادین و جلوی سوتی های بدتر رو گرفتین (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنون که منو از این گمراهی چند ماهه نجات دادین و جلوی سوتی های بدتر رو گرفتین (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه لامصب دو تا برادرم كه باشن صداشون انقدر نميتونه شبيه باشه (sm2) حالا جان من بگو صداي كدومشونو بيشتر دوست داشتي (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
صدای اون یکی رو از این یکی بیشتر دوست داشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي خوبي (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا فک کن اینا انقدر صداشون شبیه هم هستش اینطوری میخونن:
چشماش به چشمام که زل میزنه
عاشق میشه بیشتر این دل دیوونه
اون تیکه هایی که قرمز هستش رو علی رهبری میخونه ، اون تیکه هایی که مشکی هست رو آرین بهاری میخونه(sm2)
در همون کلمه دیوونه آخر اگه دقت کنین دی رو علی رهبری میگه ، و رو آرین ، و دوم رو علی ، بعدش نه آخر رو آرین میگه ، سخته متوجه شدن باید به سبک رسول گوش بدین تا متوجه بشین(sm2)
ببین خانم منشی چه کرده با من (sm30)(sm30)نقل قول:
حالا ما یه سوتی دادیم ببینم میتونین منو معروف کنین تو فضای مجازی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو اون عکس کاور لنتیشون منو گمراه کرد (sm30)
نقل قول:
رسووووووووووووووول مطمئني عطرُ دادي به منشيه من الان شك دارم كه نكنه دادي به صاب كارش (sm2)(sm2)(sm30)(sm30)
نقل قول:
خدا رو شكر 3_4 نفر نبود تو كاور وگرنه چه هنگي ميكردي براي تشخيص صداهاشون (sm2)(sm2)
نترس تنهایی معروف نمیشی ، این دوستمونم هست اونم همینطور فک میکرد (sm2)نقل قول:
بجز تو دهن اونم دارم سرویس میکنم (sm2)
عاااالی گفتی (sm2)نقل قول:
صاب کارشونم بچه خوشگله لابد (sm30)