گرفتم اونو هم فصل یک ندیدم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
گرفتم اونو هم فصل یک ندیدم ..
شدیدا پیشنهاد می کنم شروع کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چطور بود؟
فنتستیک امیزینگ پرفکت
باشه بهش فک میکنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان چندتا کارشو میزارم اینجا ببین تو استان نقاشیهاش اول شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحان میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
زلاتان بنده خدا عجب گیری افتاده بین بازیکنای سوئد (sm120)
کسی تو اپلیکیشن برنامه نود عضو نیس؟؟؟؟
میخوام ثبت نام کنم همش ارور وصل نبودن اینترنت میده چه با گوشی خودم چه دیگران
ایرلند سرتر بود(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ثبت نام کردم مشکلی نداشت ... ممکنه مشکل مقطعی باشه بزار اخر شب امتحان کن ببین چطوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوئد یه زلاتان داره فقط (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه مسابقه پیس بینیش میخوام که بچه ها دوروبریا با هم رقابت کنیم اینطور که نوشته 90 مثل جام جهانی 2014 امتیاز میده به پیش بینیای درست و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه 3 3040 چطوره اون چطور امتیاز میده اصلا بدرد میخوره؟
اره دیگه واسه مسابقه ... اپدیت کن برنامشو یا دوباره بگیر نشد اخر شب امتحان کن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو نمیدونم والا ... شرکت نکردم
شبِ اندوهگین و دردناکی بود و می بارید ... (sm50)
ویرونه ی شاه مقصود ... (sm50)
این شماره 13 ایرلند عجب شوتای میزنه(sm3)
ایرلند زد(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر : عزت زیاد ! (sm93)
(sm25)
دوستان میشه یه سوال بپرسم؟
یکی از تهیه کنندگان آلبوم "حمیدرضا عارف" هست. آیا ایشان نسبتی با نماینده فعلی تهران دارن؟
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
پسرشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina1100 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ ریدم (sm2)(sm2)
یک کاربری در اینستاگرام با نام amir2lo عنوان کرده که از آنجا می دانسته قرار است گزارش بازی ایرلند - لهستان با سرهنگ علیفر باشد، به صفحه ویکی پدیا استادیوم نیس رفته و نام مهندس ناظر استادیوم را به امیر دولاب تغییر داده است و از قضا سرهنگ علیفر به مانند همیشه اطلاعات استادیوم را از ویکی پدیا چک کرده و در دقیقه 76 بازی نام مهندس ناظر استادیوم را امیر دولاب معرفی می کند!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتنی است اکنون نام معمار استادیوم به ژان پیر ویلموت تغییر پیدا کرده است. ویدیو این لحظه را می توانید در[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ببینید.
(sm2)(sm2)(sm77)
(sm50)
خون بغل کردن(sm50)
(sm81)
- (sm50)
عجب حلوای قندی تو(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی کمه اگه بگم واسه چشات در به درمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه تو همتا نداری الهی قربونت برم ...(sm46)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm198)
من از براي مصلحت در حبس دنيا مانده ام.
من مشکلی نمیبینم میتونی از حبس بیای بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود خلاصه میشه تو این عکس (sm74) اون پشت ساختمون خراب و نون و ... (sm81)
بابا (sm81)
امیر بی گزندی رو به تو گفت(sm2)نقل قول: