(sm120)اینجور چیزا وسایل الکترونیکی و کامپیوتری و .. تهران ارزونتره از همه جا کشورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)اینجور چیزا وسایل الکترونیکی و کامپیوتری و .. تهران ارزونتره از همه جا کشورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی ام خوبه کارش (sm172)
تقريبا بيست روزي ميشه، من خودم فكر ميكنم از مودم هست و تقريبا مطمئنم از سيستم كه نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهي هر ده دقيقه و گاهي هر يه ساعت اينجوري ميشه
البته بيشتر اين مشكل در زمان دانلود كردن اتفاق مي افته و استفاده از شيلترشكن
شركت هم مخابرات هست ديروز سئوال كردم ميگن مشكلي نداره
فقط ميمونه مودم و يا سيم كشي داخلي كه خط تلفن هم چيز خاصي نداره تلفني هم بهش وصل نيست
خوب اگه اتصال يا مشكلي داره چرا بعد دوسه دقيقه درست ميشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخت ممنوعه معنی نداره باس بشه میوه ممنوعه !
بدونِ میوه و عشق و درختِ ممنوعه دیگه ! همشون به یه چیز اشاره میکنن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی مشکلی اینجوری پیش میاد قرار نیس بطور کامل به فاک برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت و شبکه اینقد دنگ و فنگ داره انواع و اقسام میاد سرت
جای میوه با درخت باس عوض شه به نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 مگ آسیاتک 1.8 مگ دانلود میکنم (sm93)
ریختش بهم میریزه یه بار اونجوری بخون !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخر نفروشنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویز گیر بخر مطمئن شو سیم کشی تلفن ساختما درست باشه شاید یه چیزی نویز میندازه رو خط تلفنتون خب من فقط مقدمات رو گفتم که درگیر نشی اگه غیز از اینا بود مشکل از مودمت حتما با یه مودم دیگه تست کن و نتیجه رو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای منم اونجور بود از مودم بود تو معلوم نیس سیمو باز بردی رو قابلمه چیکا کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخر نمیفروشم ، خط جدید گرفتم مختص اینترنت !نقل قول:
کیفیت عالی شده
تنها مشکل آسیاتک اینه که شبانه رایگانش گرون میفته
چك ميكنمنقل قول:
تشكر از دوستان (sm127)
بریم مکزیک (sm120)
(sm120)خبری نبود میریم اسپانیا
الی در کل نظرت چیه !؟>
(sm10)خوشمان امد دمتان گرم
(sm120)فک کن محسن با خواننده تایید شده شجریان نخونه
ر آستانه انتشار آلبوم «جرس» در گفتگو با «موسیقی ما» مطرح شد؛ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)وثوق حالشو داری؟
نکته مهم دیگری که درباره اثر جدید رضا صادقی قطعی شده، انتشار نخستین مجموعه تصویری این خواننده است. این مجموعه تصویری که گلچین یکی از کنسرتهای تهران خواننده مشکی پوش موسیقی پاپ است همراه با آلبوم «فقط گوش کن» و در یک مجموعه، روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد. ویدئو کلیپ قطعه «عاشقتم» نیز که برادران «بوشهری» آن را کارگردانی کرده اند نیز در همین مجموعه در اختیار علاقمندان این خواننده قرارخواهد گرفت.
نوش جانتان (sm10)نقل قول:
بهشت من توی آغوش تو خلاصه شده ...(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اشترم چه بسا کاور اصلی این باشه
1مگ نا محدود(sm128)نقل قول:
سرعت دانلود ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
انقدر سیگار نکش واست خوب نیسسسسسسسسسسس...........نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار کجا بود این رشتی خیلی خلاف شرع کنه کلوچه رو با شیر سرد میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مجازیش ضرر نداره. واقعی که تو کار ما نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ میدونم شاید با شماها بگرده سیگاری بششششششششه ............نقل قول:
من کلوچه با شیر میخوام (sm81)(sm81)
شیر کاکائو داغ (sm173)نقل قول:
یه اعدامی(sm50)
مگه ما چمونه جوانی پاک و منزه پایبند به اصول اخلاقینقل قول:
من رفتم بدرستمش (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم هنو نرفتی دنبالش
(sm132)اوففنقل قول:
حالا نیگا میخوایم یه پست بزینم دهن مارو سرویس میکنه
ما که در رژیم به سر میبریم فعلا از این چیزا خبری نیس (sm172)نقل قول:
بارون میومد رحم نمی کردم (sm59)خیلی حال میده