بازیکنان والیبال اکثریت بارسایین (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازیکنان والیبال اکثریت بارسایین (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سطح آرزوهاتون همین لیگ ایرانه (sm70)(sm120) خوبه هر سال دارین میجنگین که سقوط نکنین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم جوونی داریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواست افتخاراشو به رخ فتل بکشه میگفت من کیسه رو از دسته سه نجات دادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم رفت هر سال جزو 4 تا تیم هستین تو اسیا(sm2)خوبه چند دهه هست هیچی نشدین تو اسیا مثل ما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین پارسالم که شما 5 شدین ما 2 شدیم(sm120)
اون دو رو بزنم که صدام میشه چپ کوک لامصب (sm2) همین لا بمل خیلی بالاس واسه من ، صدای من نازک نیس کلفته ولی باس نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکتاو اول که در حد حرف زدنه واسم .. پایینشو بعد نمیشه خوند (sm120) ولی من پرنده و پوست شیرو رو تو همون اوج خوندم (sm50) پرنده خیلی بالاس
گفتم فوتبال ایران چی ؟ یه خنده ی معنا داری کردن (sm2)نقل قول:
یگانه (sm3)
هر چقد جلو میرم چرت تر میشه.
ولی فتل خیلی باحال تر جواب داد...نقل قول:
تو همونی هستی که بین 4 تا تیم.. استقلال رو 5 کردی(sm2)
چه خودزنی کرده بودن(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول: