تو یه سری هجاها صدام بالاتر از لا هم میره ، میشه گفت بستگی به هجا داره که چطور از هنجره استفاده کنم ..
نکته ی کلفتش همینجاس (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو یه سری هجاها صدام بالاتر از لا هم میره ، میشه گفت بستگی به هجا داره که چطور از هنجره استفاده کنم ..
نکته ی کلفتش همینجاس (sm120)
شانس ارودی فقط خندیدن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اروم باش پوریا جونم(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعاً حیف شد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه مدرن تاکینگ که 11 سال به فنا رفت(sm25)
کی ی تک اهنگ میدی بگوشیم(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسالم بین ۴تا شیشم شدن (sm2)پیشرفت خوبیه کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بالاتر نرو جر میخوری ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا دارم کارای آلبومو ماکت میزنم (sm120) بعدشم دارم میرم کارخونه کار کنم از ماه آینده.. فکر نکنم آلبوممو کامل ماکت بزنم..6تا ماکت شده تقریبا فقط یه سری وکالشونو باید بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم کردم شاید تک آهنگ دادم تا پاییر (sm50) باید دید این کار چقد وقت واسم میذاره