زندگی یادم داد,,, گاهی باید تنها ,,, با خودم تنها شم ,,, گاهی لازم میشه ,,, خودمو بردارم ,,, با خودم همراه شم
نمایش نسخه قابل چاپ
زندگی یادم داد,,, گاهی باید تنها ,,, با خودم تنها شم ,,, گاهی لازم میشه ,,, خودمو بردارم ,,, با خودم همراه شم
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان من دنبال نرم افزاری هستم برای پالایش فایل های صوتی حذف نویز و هواگیری اگه کسی نرم افزار خوبی برای این کار میشناسه معرفی کنه اگه با آموزش باشه خیلی بهتره(sm148)
سفر نکن خورشیدکم ...(sm172)
درود خدایان بر تو..(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری خوبم (خسرو شکیبایی: اما تو باور نکن) تو در چه حالی به سر میبری فرزندم؟
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
(sm50)...
(sm81)
بازم سراغ تو اومدم که (sm127)من پیش تو جاشه
(sm138)