(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
برو بمیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی کم بزار هوا بخوره.. حیفه(sm2)
گوش کردی؟ چطور بود؟ نظرت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز کامل نگوشیدم...
چند سال بدجور ناله زدن روی کیک داشت جواب میداد (sm120) خیلیا از این راه معروف شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین چند سال ذائقه ملت رو تغییر داد و موسیقی به فنا رفت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2.3 تا اهنگ اولو گوشیدم ولی داشتم ی متنی رو میخوندم اصلا حواسم به اهنگ نبود(sm120) اما به نظر میرسید ترک 2 بود یا 3 خوب بود.. چون چند لحظه مشغولش شدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم (sm27)
عصر بهاری خوش (sm10)
خوش باد عصر دل انگیز(sm120)(sm10)نقل قول:
والا من تو 2 و 3 چیزی ندیدم، تو بقیه هم تا الان چیزی ندیدم. (sm120) آلبوم حباب رو بعد به ما رفتن هاردم دیگه نگرفتم و نگوشیدم. نمیدونم پسرفت کرد یا پیشرفت. اگه هم پیشرفتی بود انقد نامحسوس بود که حس نکردم. ولی نسبت به رگ خواب که اونموقع اومده بود، این خیلی چرت بود. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوکودی کجاست دیگه (sm2)اینا کین هی درخواست میفرستن (sm178)