من بچه بودم کارت بازیم خوب بود همه رو میبردم تیله بازیم هم خوب بود (sm70)پاسور 4 برگ هم فوق العادست (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
من بچه بودم کارت بازیم خوب بود همه رو میبردم تیله بازیم هم خوب بود (sm70)پاسور 4 برگ هم فوق العادست (sm70)
یهویی بود زمان دانشجوییم جزوه هام پر بود از این یهوییا...خیلی وقته شعر نمیگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm59)
تو یه فرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پفیوز با توام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)
اینا که میگن تو یه فرمه 600 تا لیگ گفتن چلسی و رم و بوکاجونیورز و رئال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت از یه انتخاب چند تا حالته از یه بازی توی یه فرم؟ توی چند فرم هم بزنی تخلف محسوب میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی سایت ها ترکیبی , زدنش ممنوعه (sm120)