مصلحت نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مصلحت نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بمان که پر نزدن حیله ی رهایی ماستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانده ام اما درمانده ام
ما تلخی نه گفتنمان را که چشیدیم
وقت است بنوشیم از این پس بله ها را ...
03 - Queen In Love ... (sm171)
(sm242)
صادق چرا در رفتی از چت روم
من هستم همیشه هستم فقط اگه خدمت میذاشت حتی از مدیرای سایت هم آنلاین تر بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
09 - Trilogy Suite Op5 ...(sm1)
عاغا این صدای بوق مانند 2:17 شیدایی رو نمیفهمم چیه (sm196)
تا الان از آلبوم چی فهمیدی لطف کن با رسم شکل بیان کن (2 نمره)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گونتر گراس . . . اگه تونستید کتاب هاش رو به خونید . . . این مرد هزاران سال از ما جلو ترِ وقتی می گه :
01 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
02 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
03 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
04 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
05 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
06 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
07 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اینو دیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر دوووولاب(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسما تو برنامه زنده ریدن به سرهنگ علیفر (sm2)
چه غلیظم گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دووووولاب(sm2)
یعنی بدترین تله ای که ممکن بود گیر بیفته همین بود ، بزرگترین سوژه یورو 2016 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر نکرده بزاره اسم سازنده ورزشگاه رو کریستی خاک بر سر بی ذوقش کنم
میلاد تو قرار بود بری بکپی چی شد با دوباره اومدی به زر زدن (sm2)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
سیگار میکشد پروردگار من ... (sm27)
یه لحظه وایسا کار دارم (sm59)نقل قول:
اسم خودشو گذاست(sm120)
میذاشت الکسیس تگزاس میخندیدیم یا جانی سینس(sm2)
... ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه اره ولی خودشم کرم داره.. ببین در مورد گواردیولا و مورینیو .. این اواخر خداداد چه حرفایی زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش کاری میکنه اذیتش کنن(sm120)
یعنی بمیری 3 تا نقطه چینم بلد میزنه (sm2)نقل قول:
میگم قطعات سخت افزاری در حد آکبند داری ؟ منظورم رم و گرافیک و مادربرده
من جنسای دست دویی که دارم یه جوریه که به آشنا نمیدم چون همشون یه مشکلی دارن قالب میکنم به غریبه ها یا میبندم رو سیستم هایی که دست دو خریدمنقل قول:
بری بدی که پولش ازین حلال تره که (sm2)نقل قول:
من شیطان پرستم به این مذخرفات حلال و حروم و خدا و عمام و پیغمبر و بقیه مذخرفات هیچ اعتقادی ندارمنقل قول:
اگر چه ما نه خروس و نه ماکیان داریم
ز بیضه سر کن و بنگر که ما کیان داریم ... (sm27)
دیگه حرفی ندارم (sm25)
(sm172)
Hymn for the Missing (sm81)(sm88)
سکوت عجیبی اینجارو فرار گرفته خب به همین دلیل من از شما یه سوال میپرسم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی بلده ج بده (sm2) میگم این حروم زاده ها تو این فیلما چی کار میکنن انقد هیکلشون بزرگ میشه با وجود اینکه روزی 10 نفرو هم میزنن زمین (sm2)
نقل قول:
چی بگم والا(sm2)
شمع و پروانه منم
مسته میخانه منم
رسوای زمانه منم
دیوانه منم
رسوای زمانه منم
دیوانه منم
یار پیمانه منم
از خود بیگانه منم
رسوای زمانه منم
دیوانه منم
چون باد صبا دربه درم
با عشق وجنون هم سفرم
شمع شب بی سحرم
از خود نبود خبرم
رسوای زمانه منم
دیوانه منم
تو ای خدای منم
شونو نوای منم
زمین و آسمان تو می لرزد
به زیر پای من
مه وستاره و ن تو می گرید به ناله های من
رسوای زمانه منم
دیوانه منم
رسوای زمانه منم
دیوانه منم
وای ازاین شیدا دل من
مست بی پروا دل من
سرمایه سودا دل من
رسوا دل من شیدا دل من
ناله ی تنها دل من
شام بی فردا دل من
مجنون هر صحرا دل من
رسوا دل من شیدا دل من
الان این امضات چه ربطی به شعر کجایی داره ؟! (sm2)واقعا من تو خلقت تو و میلاد موندم شما واسه چی آفریده شدین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
سرباز عنقلاب استوار 2 هزاری صادق عتیقه چیان (sm2)
جون تو حال ک.سشعر گویی ندارم(sm59)نقل قول: