بارسا رو نمیزنم چون نمیتونم دعا کنم بارسا ببره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسا رو نمیزنم چون نمیتونم دعا کنم بارسا ببره (sm120)
نمیدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در گله ای که حضرت چوپان دروغگوست هر چیزی امکانش هست
امروز تو لاین سرعت ماشین خاموش شد یاد تو افتادم که گفتی چرخش برات بچرخه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشینا همه با 90-100 میومدن خایه جفت کرده بودیم امدادیه اومد آوردش کنار 4 تا دسکاریش کرد 200 گرفت
احتمالا حق یتیم خوردم که اینقد بد شانسی میارم(sm2)
الان اسم نیاوردی ولی خیلی تابلوهه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اگر ما رو کشف کنن میتونیم از تیما پول بگیریم که شرط نبندیم روشون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا هم مشخص نیست منظورت کیه(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس اوردی به گاو نرفتی (sm120)پول چرک کف دسته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر(sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعا کنم ممد دهن لق برد بارسا نگیره(sm120)
(sm2)نه مطمئنم هیچکی نمیشناسه طرفو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن تورو نابود می کنه آخرش (sm50)(sm2)