اسکار رُ من میگیرم اما چه فرقی داره
نقش سیاهی لشکر با یک ابر ستاره (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اسکار رُ من میگیرم اما چه فرقی داره
نقش سیاهی لشکر با یک ابر ستاره (sm50)
1000 تومن ببندم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت چیه تو اوج خدافظی کنی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نکن رو ساوتهمپتون و سوانسی ببندم خونم بیفته گرنت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاف کی منتشر شد که ما نفهميديم؟! (sm51)
بی سر و صدا اومد گفتیم دیگه مزاحم شما نشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید اروم اروم رفت جلو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
ای بابا مزاحمت کدومه مراحميد (sm120)
(sm120)نقل قول:
چلسی هافنهایم بایرن لیل مارسی بوردو بارسا رئال والنسیا سویا رم یووهنقل قول:
2 تاشُ حذف میکنم رو 10 تاش میبندم(sm120)