خود زیدانم خودشو در حد پله و مارادونا نمیدونه که تو میدونی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خود زیدانم خودشو در حد پله و مارادونا نمیدونه که تو میدونی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
په په> هیرو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقت به اسطوره قابل ستایشه.منم خیلی دوسش دارم(sm59)نقل قول:
یه جور مارادونا مارادونا میکنید که انگار باهاش بزرگ شدید (sm70)
همه ی اطلاعاتتون در حد دست خداست (sm70)
دقیقه 30 تعویض کرد خیلی خره این ویلتموس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیدان همیشه گفته واسه من انزو فراچسکولی بهترین تاریخ بود
اسم پسرشم بخاطر همین انزو گذاشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شاید تعصبی در این مورد فک میکنم و تو درست میگی ولی منو نمیتونی متقاعد کنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه ناپل و آرزانتین میپرستنش الکی نیست لازم نیس حتما باهاش بزرگ شده باشیم(sm59)نقل قول:
برو یوتیوب 4 تا کلیپ ببین (sm120)نقل قول: