روزه داران عزیز تا پایان ماه مبارک رمضان
...
..
فققققطططططططططط
29 روز دیگر باقی مانده است
نمایش نسخه قابل چاپ
روزه داران عزیز تا پایان ماه مبارک رمضان
...
..
فققققطططططططططط
29 روز دیگر باقی مانده است
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچي بابا ميخواستم بنويسم بچه ها آهنگاي قشنگ رو معرفي كنين ، نميدونم چي شد آهنگُ تو دلم گفتم ننوشتم . نوشته بودم بچه هاي قشنگ رو معرفي كنين (sm2)(sm2)
حالا معرفی کردن یا نه ؟؟؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
را به را دارن معرفي ميكنن (sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه شروع شد؟ (sm77)
نقل قول:
(sm30)(sm30)
به وقته انزلی امروز اولین روزشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذان نمیزنه راحت یه چی بخوریم باووو از ترس پلمپ کردن مغازه همش یواشکی و تند تند میخوریم (sm2)
میخوام دخترارو نصیحت کنم :
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هر وقت تو یه مهمونی یه خانومی ازتون پرسید چرا هنوز شوهر نکردی؟
بهش بگین : چون عشق اول وآخرم شوهر تو بودکه اونم پرید
تا باشه دیگه ازین فضولیاا نکنه . والا !!!
خونه ای که وقتی درو باز میکنی بوی غذای مورد علاقت میاد خونه نیست که ، یه تیکه از بهشته