الکی مثلا ما مهمون نوازیم (sm30)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الکی مثلا ما مهمون نوازیم (sm30)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
احمد من نگران شدم ، کجا میخواستی بری ؟
مترسکی که وجودت براش کافی بود(sm50)
مثلا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون شکستن (sm120)این شکستن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسمون مرده دیگه مهر و وفا(sm50)
از دوست دختر هم شانس نیوردیم (sm9)
(sm81)یه لنگه کفشم گم شده ، شارژر گوشیم گم شده هوا چیری اعصاب شخمی خلاصه دارم به گا میرم (sm2)
ما بغض با این جماعت فکاهی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+۱۸
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی الان قبول کرده قبلا گرفتنش(sm77)
مربی تیم ملی تکواندو مردان فرانسه
نزدیک بود دعوا بشه
(sm27)
تو هم مؤمن نبودی
بر گلیم ما و حتا در حریم ما،
سادهدل بودم که میپنداشتم
دستان نااهل تو باید مثل هر عاشق رها باشد.
تو هم از ما نبودی!
تو هم با من نبودی یار!
ای آوار!
ای سیل مصیبتبار!
(sm50)
(sm50)
13(sm70)
ولی تو خر نمیشوی ولی تو کر نمیشوی
تو نبض و حلقِ خلقِ هر ترانه ای
منو رها کن از این فکر تنهایی (sm50)
گاهی فرار میکنم از فک کردن به تو .. (sm50)
مثه ... (sm50)
(sm27)
ما برای چی اسم بگوییم. آخر مگر مهم است اسم این صدایی که شما میشنوید چی باشد، یا اسم این شاعر و تنظیمکننده چی است. مگر تنظیمکننده مهم است. کار مهم است و این کار است که باید شنیده بشود. نه این که حالا بگوییم ما پنهان میشویم و صورتمان را میپوشانیم و جوسازی های این تیپی که سمت موسیقی عاشقانه ما زیاد بود. هنوز کسی چهره از آقای سیامک عباسی ندارد. یا محسن چاوشی در ابتدا هیچ چهرهای از خودش نمیداد. اینها بازیهای تبلیغاتی است. ما دنبال بازی تبلیغاتی نیستیم.
تاک تو می (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
امید (sm3)
(sm120)بیا به هم بگیم شما
(sm98)دیشب یه تیزر نشون دادن شبکه تهران درست اخرش رسیدم یکی تو استدیو داشت میخوند بعد گفت کارگردان بهروز صفاریان !
(sm120)اگر در توانم بود والا باس امیرالمومنین برخیزند
(sm120)هیچوخت به چشم ندیدم اینو از وحید سراغشو بگیر ببین چی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer van den Bogaerde (sm19)کی باورش میشه 19 سالته اینقد با استعداد
میگم ندیدم
- (sm50)
(sm51)
ای جان این چی هست مسابقس اگه ویدیو داره بگو دان کنیم
چی شد خابت بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm132)
اول اسمش رضا نبود ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیبل آونگ خورده بود هر 4 تا ، افشین جعفریشون هم پولشو گرفته بود ، حالا کار به شکایت کشیده ، اونجا قوانین سفت و سختیه و چند هزار دلار غرامت باید بده الوندشون (sm120)