زیدان به پلاتینی حسودیش میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زیدان به پلاتینی حسودیش میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت سر بازیکن تیم ما صحبت نکنید(sm120)
بالاخره میلاد به امار و ارقامم نگا کنی مارادونا بهترین بوده(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه ی ارژانتینی ها و کل بازیکنای دنیا
فیلماش و گلاش که هستن(sm29) قرار نیست دیده باشی
زیدان واسه من همیشه جز 3 بازیکن برتر تاریخ بوده تو خودت میدونی که چقد دوسش دارم(sm127)
پلاتینی کیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیدان رو با پلاتینی مقایسه میکنی ؟(sm77)
این که متقاعد نمیشی معنیش این نیست خیلی شاخی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلاتینی سر کلاهک زیدانم نیست(sm29) مرتیکه کثیفو با اسم زیدان تمیز نکن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلاتینی خدای فوتبال (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف خیلی گو میخوره(sm120)نقل قول:
امروزتولدش بود گفتم یادی ازش بکنیم (sm120)نقل قول:
واسه شما سالامون کالو بهترین تاریخه(sm70)نقل قول: