موزیک ویدئو منصور کلید خورد
نمایش نسخه قابل چاپ
موزیک ویدئو منصور کلید خورد
چیزی دم دستت نداری بدی من اسکی برم ازش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ، حس رو داده بود رادیونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه های ارتباط با این هفته نامه تماشاگران امروز
تلفن : 88913079
نشانی: خیابان کریمخان زند، خیابان عضدی(آبان) شمالی، خیابان پزشک، پلاک 14
ایمیل : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیسبوک : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستاگرام : tamashagaranemrooz
باید حالشون گرفته شه . اومدن دو سه تا ادم مسخره رو گفتن نقد کنه فقط یه مدافع هست . به جاش ما هوادارا باید دست به کار شیم
نیازی نیس اونقد بارشون نبود که بخواین جواب بدین یکی بودن مث سینجولنقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm122)
کتک میخوای بگو ..
اخه هیشکی هیچی نزده من بت میگم اینجور وقتا باس خودت پا پیش بذاری طرحت بگیره مثل ماست وای میستی تا من بت بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان همین تماشاگران امروز با چن تا خبرگزاری دیگه پوسترتو زدن
(sm120)وثوق انلاین شد در حال اسکی کردن و اپینگ
واسه طرح زدن باید نیم ساعت یک ساعت وقت بذارم تازه یه ایده برسه به ذهنم ، ولی یه کاور بدی مثل اون بزنم سریعتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]