میلاد چرا قهری با من؟؟؟؟ (sm77) نقل نمیگیری هیچی نمیگی ای بابا لوس نشو(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد چرا قهری با من؟؟؟؟ (sm77) نقل نمیگیری هیچی نمیگی ای بابا لوس نشو(sm50)
رئال هم که هر ساله با خرج های سر سام اور خودش (sm2)جاکش نمیدونه تو این ده ساله اخیر رئال فقط 3 بار رکورد بازار نقل و انتقالات رو شکونده (sm120)بارسا هر سال از ما بیشتر خرج میکنه کسی چیزی نمیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو باورت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاست این مملت اینه که 8 سال اصلاح طلب 8 سال اصولگرا
ملت یه زمانی رفسنجانی رو در حد ***** میدونستن
الان فهمیدن چه کارایی که نکرده
خاتمی هیچ نکرد اونم مثه بقیه خورد و برد(sm50)
این دیوثا از بیخ و بن خرابن(sm50)
بدترین اقتصاد دنیا رو ایران از همون اول داشت هنوزم ادامه داره(sm50)
ملت قبلا اینقد قاطی سیاست نبودن الان هر چیزی شده دیوث بازی(sm50)
اين مريم كنكورش رو چيكار كرد ؟ (sm120)
25 لاشی(sm59) 2 روز قبلشم کارت میدن(sm59) سایت سازمان سنجش برو حسش نی برم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قهرم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا انقدر زر میزنید ادم نمیدونه از کدوماتونو بگیره (sm120)
ما به بچه ها میگفتیم حذب باد میبینیم گزارشگرای این مملکت که بالای 30 سال دارن خودشون بیشتر حذب بادن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عدالت رو رعایت کن یکی از من جا بنداز یکی از ممد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد با اختلاف تخمی ترین کاربر باران به همراه نوید جوکر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب میگفت په په یه نفری پرتغال رو حذف کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این حال من دوست دارم گزارشگرامون مزدک باشه قهوه ای که میشه خیلی حال میده (sm120)