روزه میگیری اصن اعصاب نریا ، بر احصاب خودش مسلح باشه پلیز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
روزه میگیری اصن اعصاب نریا ، بر احصاب خودش مسلح باشه پلیز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی داشت خوب پیش میرفت:'(
همو میخواستیم
داشتیم عاشق هم میشدیم
باهم راحت بودیم
تا اینکــه…
عکس یهوییشو گذاشت ^_^
خدا بهم رحم کرد
خـاطـره بـازی بـا آرمین (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)نقل قول:
طاقت بیار و مرد باش! (sm120)
مجازی ایرادی ندارد! (sm91)
و گریه های من به شعر مهدی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم (sm120)
دهنت (sm30)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوری نبودااانقل قول:
باشه الان برات میفرستم
به شبهه های من به اصل هستی (sm50)
اذان مغرب: 20:55 (sm74)
اذون زد (sm79)(sm2)
نقل قول:
اتفاقا صبح رفتم خريد و يه بچه 3_4 ساله داشت پفك ميخورد خيلي ناز بود داشتم نگاش ميكردم يه دفعه دستشو دراز كرد بهم تعارف كرد منم يه دونه برداشتم و خوردم ديدم مامان بچه هه داره ميخنده فكر كردم از حركت انسان دوستانه من كه دست بچه شو رد نكردم خوشحاله (sm2)(sm2)
(sm70)روزه میگیرید