(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
(sm132)
(sm3)(sm3)(sm3)
(sm120)
(sm2)الان اشترم میاد یه فوش میده
سلام بر همه چاوشیستای مقیم شهرستان یا توابع
ریده شده به سایت اصلا باز نمی کرد...(sm178)
یه سوال داشتم چرا محسن با کیارستمی یا بیضایی کار نمیکنه برای موزیک متن داریوش مهرجویی دیکه پوسیده بابا
(sm3)عسلام
دادیزاد یکی از روحانیون تبریزی در این مراسم در سخنانی گفت: من در زمان انتخابات در مسجدالحرام برای سه کاندیدا استخاره کردم که برای دکتر آیه ابراهیم آمد که میگوید من بتها را خواهم شکست. با این آیه بر خود واجب دانستم به احمدینژاد رأی بدهم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)اشترم حسش نبود البوما رو پیدا کنی اقلا همون یکی لینکو کاملشو بزن مطمئن شو پسورد نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قشنگ مارا نمودیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه روز مزخرفی بود (sm25)
سایتی هست لینک ف.یلتر بدی آپلود کنه لینک عادی بده ؟
(sm10)
سلام بچه ها
یه سوال:
افشین یه آهنگ داره به نام خلاصم کن، این رو بازخوانی کرده یا مال خودشه؟؟ اگه باز خوانیه اصل آهنگ مال کیه؟؟
قسمتی از متن: خدایا خسته ی گردم خلاصم کن ، پر از رنج و غم ودردم رهایم کن ........
(sm10)
والا منم هیچوقت گوش نمیدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نمیدونم چیشد که این آهنگ رو دانلود کردم. اصلا یادم نیست کی دانلود شده
سرچ هم کردم فقط افشین میاد.
مشکل من اینه که مثل شما از افشین بدم میاد ولی این آهنگ قشنگه و از افشین بعیده که این آهنگ مال خودش باشه
بازم مرسی
ای باد های سرد مخالف من ایستادم ...(sm50)
"هر قدر که می خواهی متفاوت باش ولی بکوش تا مردمی را که با تو متفاوتند ، تحمل کنی ! "
برای محسن چاووشی
اینو کی نوشته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان نلسوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر قدر که می خواهی متفاوت باش ولی بکوش تا مردمی را که با تو متفاوتند ، تحمل کنی(sm50)
نفس که میکشم حالم خرابه
چقدر دلتنگی رو طاقت بیارم
(sm50)
یه جور نوشته بودی برای محسن چاوشی فک کردم یکی اینو نوشته برا محسن فرستاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی مخاطب خاصش محسن چاووشی ِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ 12 13م وقت ارائمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز به هیچ جا نرسوندی (sm120)تکون بده دیگه
ممر واتس اپ ، وایبر داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میدونستم اینقدر اوضاعت خرابه بیخیال میشدم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا فکر کنم من باید بیام بجای تو دفاع کنم(sm25)
شماره تو داشتم ، گوشی قبلیه سوخت
چرا منو نمیکشی(sm50)
چقدر دلتنگی رو طاقت بیارم ...(sm50)
قرائتي گفته فلسفه كروات چيه؟ نه گرم ميكنه آدمو نه سرد.
يكى نيست بگه :
.
.
.
خب مومن فلسفه عمامه روى سرت چيه؟؟!
هسته اتم ميشكافي باهاش؟؟
لونه گنجشک درست کردین!!
یا زاپاسه ماشینه!?
تازه همچين هم سفت بستین كه قرن هاست خون به مغزتون نميرسه!!!!!!!!!
(sm28)
داغون خودتی (sm120) من فقط شرایطو نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرچشو زود درست کنه من بهش نشون بدم دیگه
من وایبرو امثالهم ندارم
گفتم اوکی میکنه (sm173)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm3)
یه جور گفتم حافظ نگفته بود (sm120)
نصف شبی گرد وخاک کردی(sm120)نقل قول: