دیشب دل کردم آهنگشو هنوز روم نشده پلی کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم خونه خالی شه (sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب دل کردم آهنگشو هنوز روم نشده پلی کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم خونه خالی شه (sm2)(sm2)
آره باونقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تجربه نشون داده بهادر بعضي موقع ها واسه اينكه جو رو آروم كنه يه سري حرفايي ميزنه چرت و پرت (sm2)
دهنت(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه کاور واسه میگه دوسم نداره زدم کلی استقبال شد ، وقت کم بود وگرنه کاور پارو رو هم من میزدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایــــــــک (sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(به سبک هادی کاظمی توی شاهگوش(sm2))
(sm2)(sm2)
(sm30) نمیری سینا (sm2)نقل قول:
کاور فقط این (sm19)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه یوزر جدید تقلبی نباشه (sm59)
در حال حاضر 337 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (68 کاربران و 269 مهمان ها)
اخ گفتی میلاد(sm50)
دوستان فعلا امضا رو ردیف کنین تاپیک یکدست بشه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زير سايه ي خيالي كم كَمَك چشماشو بست
ديد دو تا كفتر چاهي روي شاخه هاش نشست
(sm19) تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت پیش قدم شو خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشكسالي در زمين بيداد و غوغا ميكند
بخشش هفت آسمان كو، باد و باران را چه شد
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی این سینجولو بندازه بیرون اعصابمو خورد کرد
تورو خدا اینقد فاز منفی ندین(sm50)
درسته کاور خیلی ساده ست،ولی خوبه.من که بدم نیومد اصن(sm132)
(sm138) دقیقا... داشتم فکر میکردم چطوری میشه بهش فهموند بیش از این گند نزنه به کاور با این رنگامیزی ـش (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
راست ميگه باو
آخه قرمز چيه (sm30)
قرمز ادمو یاد محرم میندازه (sm2)
- (sm120)
بچه ها این یوزر محسنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رعایت کنین
(sm2)
(sm25) دست آقای بزرگپن درد ننه ..ریده (sm2)
کاور ادمو یاد ژاکت میندازه (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm2)فرازی بر سخنان کیوسخل ترین فن محسن غلومی
وقتی محسن تو پیج خبر میده به فاصله چند ثانیه ما خبرشو میذاریم ! و اکثر خبر ها اولین بار از وب ما پخش میشه (sm2)
تا جا داشته چرب کرده گویا
چرا با اين مصاحبه كردن ؟
فک کنم رفتن میل بازی کامنت بازی خیه مالی کردن و الا هرمز شجاعی مهر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)لایکا داره میره بالا
هرمز (sm30)
(sm2)(sm2)حيف الآن كف تايپيك خوابيده
الآن اگه مصاحبه شو بذاري اينجا ورميداره ميزنه روو وبش بعد ميزنه اختصاصي(sm30)
مصاحبه جدید چاوشی دانلود با رحیم خالقی به زودی (sm2)
من الان گلبم گرف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]. تعداد 187 عضو و 724 مهمان
سینجول روز انتشار 13 : بچه ها من الان خونه ی خدام ، از کعبه دارم 13 رو میشنوم ، آلبوم عالیه ، اینم لینک 510 ستمگر (sm2)
ینی بخوره به تور یکی مثل پیمان قاسم خانی یه نود قسمتی پر مخاطب از شخصیتش در میاره (sm2)