یعنی هم خر و میخواید هم خرما رو!!(sm2) ویدیو میده میگین چرا داد! نمیده میگین چرا نمیده! آهنگ میده میگین چرا ویدیو نداره! ویدیو میده میگین آهنگ تکراری میشه!
بدبخت شادمهر مونده چیکار کنه(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی هم خر و میخواید هم خرما رو!!(sm2) ویدیو میده میگین چرا داد! نمیده میگین چرا نمیده! آهنگ میده میگین چرا ویدیو نداره! ویدیو میده میگین آهنگ تکراری میشه!
بدبخت شادمهر مونده چیکار کنه(sm30)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درسته. .. باید ی روز قبل آلبوم ویدئو نقطه ضعف را پخش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درسته. .. باید ی روز قبل آلبوم ویدئو نقطه ضعف را پخش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل گفتی داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر بیچاره مونده که با کدوم ساز اینا برقصه (sm2)
دموی نقطه ضعف هم پخش شد(sm118)
خیلی خوب بود(sm127)
حیف این ویدئوست ک بعد آلبوم پخش بشه و دیده نشه زیاد
تصویر کاملا مشخصه ی ویدئو ساده داره مثل ادامه میدمت پس مشکلی نیست بعد آلبوم پخش بشه ولی نقطه ضعف ب نظر ویدئوش قویه بهتره قبل آلبوم پخش بشه
باز هم استادی شادمهر تو ادای کلمات... ب تلفظ نقطه ضعف توجه کنید
اوووف یِسسس(sm118)
یه حسی بهم میگه این آلبوم قویتر از قبلی میشه(به جز قلب من(sm70))
امیدوارم حسم درست باشه...
الان این دوتا دمویی که پخش شد آهنگش از شادمهره؟
پس اون اِسلوعه که ویولون داره کار شادمهر نیست مگه؟!(sm148)
از یه طرف قراره چند روز دیگه شش تا آهنگ تر و تازه یه جا از خواننده مورد علاقه ام بشنوم که یکی از بهترین اتفاقاته واسم
از طرف دیگه این آخرین البومه و تلخ ترین اتفاق. یه حس غریبی که ادم نمیدونه باید خوشحال باشه یا ناراحت.
اون اعترافه کار پویاننقل قول:
شاهکاره
عشقه
این شادمهره خود خودش(sm127)
یا باب الحوائج :))) (sm1)
چه تحریرایی چه ریتمی داشت (sm1)
پخش نکنید اقا دمو رو پخش نکنید (sm1)(sm1)(sm1) قشنگ ترین جای اهنگ بود فک کنم پخش کردن (sm1)
نقطه ضعفو فردا بده بیرون (sm1)(sm1)
حالا باز یه عده بیان طرفداری وحید کچل رو بگیرن
مطمئن باش آلبوم آخری نیست....این ی مانور از طرف شادمهر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم این هم ادامه نقطه ضعف باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار اعتراف بیاد . البته گفتم که 6 تا کار خوب میشنویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا نقطه ضعف نیاد میسپارم بلاکت کنن حاجینقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هشدار آخرم بود (sm1) (sm128)
اتفاقا ویدیوی تصویر بسیار قوی و مفهومیه نگاه به بزک دوزکهای ویدیوها نکن تصویر کاملا مفهمومیه ویدیوشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی تاریخ دقیق دادم داداش. 😄😄😄نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نگفتم که گفتی میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم ای که دستت میرسد کاری بکن (sm128)
لعنت خدا به امیر گلیم باف و دارو دسته اش که مارو از این ملودی ها محروم کردن
الانم ریختن ادمای نفهم تو پیج وحید کچل دارن بهش تبریک میگن
مگه هنوز کسی مونده تو پیجش که بتونه کامنت بذاره ؟نقل قول:
والا من پارسال رفتم نوشتم " وحید جان این اهنگ یکم... " تا یکم رو تایپ کردم بلاکم کرد اصن نمیدونم از کجا فهمید میخوام انتفاد کنم (sm2)دهن سرویس به ثانیه نکشید بلاک کرد
همین ادمای نفهم که الکی به به میکردن واسه افتضاحی مثل قلب من اونجا هستن هنوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن بحث خوب یا بد بودن کارا یه طرفنقل قول:
این طرز برخورد با مردم خیلی فاجعست
ینی از گل بهشون کمتر بگی بلاکی
من تو پیج تصویر نوشتم کاش شریف پور هم شعر داشت تو البوم ، محرابی از اونجا کامنتم رو خونده بود منو بلاک کرده بود
خب عقده به به چه چه اگه دارید بالای صفحه بنویسید این پیج صرفا برای تعریف کردن از من میباشد
هم پویان هم پیج تصویر و تجربه کن هم محرابی هم ادمین خوده پیج اصلی شادمهر هنو حرف از دهنت در نیومده بلاک میکنن
ته بیشعوریه خداوکیلی
بعد مصاحبه که میکنن میگن اقا ما از انتقاد استقبال میکنیم و فلان
خاصیت آدم های کوچیک همینهنقل قول:
از شنیدن اسم آدم های بزرگ میترسن
همین ترس باعث میشه از شنیدن اسم آدم های بزرگ بدشون بیاد
غیر از همون روز اولی که گفتن اخرین البومه و یکی دو روز بعدش، دیگه همچین حرفی نزدن، احتمال میدم پشیمون شده باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقانقل قول:
ترانه هاشون ک کوتاه نیست؟؟؟نقل قول:
همینم نقطه ضعفم بود (sm50)
این ملودیها توی آلبومه ها کجا محروم ک😄😄به مجموعه کلی نگاه کن فربد جان به هر حال صاحب آلبومنقل قول:
شادمهره و اگه همه کارهاش خوب باشن سربلندیش واسه هواداراس من مطمئنم از باقی کارها هم راضی خواهی بود 😄😄
دمو نقطه ضعف خیلی خوب بود. همون ملودی های شیرین شادمهر ... قریحه که میگم همینه ...
دموی تصویر و نقطه ضعف کنار هم گوش کنید به لحاظ آهنگ سازی ذهن هنگ میکنه ... به این میگن تفاوت
همین 2 تا ملودی هم به خاطر انگیزه و اصراری که بهش کردن ساخته و دیگه حال تنظیم رو نداشته بعد میگین محروم کردن ما رو
حال نداشتن هم شده انگیزه ای واسه این ادما که از اب گل الود ماهی بگیرننقل قول:
محروم کردن کل طرفداراشو و مجبورمون کردن به شنیدن مزخرفاتی مثل قلب من
هر آلبومی هم آهنگ خوب داره و هم بد.
به سلیقه بستگی داره.
دیدی یک نفر اومد و از کل آلبوم خوشش اومد یا فقط چند تا از آهنگهای آلبوم.
قلب من هم چنان بد نیست که این همه شما شلوغش کردید.