ترک قهرمان خوبه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترک قهرمان خوبه (sm50)
چک خورم تک خورم باس میگفت چک خورم (sm120)
اینجور آهنگا فقط به درد سوسولایی مثه تو میخوره (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاتحه موسیقی کشور رو باید خوند (sm3)
همین طرز فکر امثال تو هست که موسیقی داخلی رو تو همین وضع نگه داشته دیگه (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوای بزنی بزن بس که دستت زده منو شده خسته، بسهنقل قول:
میخوای بزنی بزن بس که دست زده منو شده دست خسته
میزنی تو صورتم ولی از دست قلبم شکسته
چک بزن تو صورتم بگو چک خورم ملسه
هن و هن میکنم اما این سینه پر نفسه
با سرخیه صورتم به رو به رو میرم
از رو نمیری دنیا فک نکن از رو میرم
این یه جاش اشتباه داره انگار یه چک کن دمت گرم
میزنی تو صورتم ولی از دستت قلبم شکسته
چک بزن تو صورتم کتک خورم ملسه
هن و هن میکنم اما این سینه پر نفسه
با سرخی صورتم به رو به رو میرم(sm70)
از رو نمیری دنیا فک نکن از رو میرم
همش اشتب بود
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه رو یه جا میزنم
شانس اوردی که خانواده نزاشت خونه رو نابود کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان موسیقی داخلی چیزی جز ناله نیست (sm70) همش مزخرفه (sm3) آفات : یگانه ، عسکری ، جهانبخش ، علیزاده ، سیروان و ... (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم نهار
خوشمان آمد از این کار
سپاس