امیر کاور شاهین نیومد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر کاور شاهین نیومد؟
بزار من تیر خلاص رو بزنم : یگانه ، یگانه آفت ِ موسیقی کشور (sm120) البته فک کنم آتیش رو شعله ور تر میکنه (sm120)
احسان فینال رفتین بسکتبال یا نه؟
کُریشون ؟ (sm120) فعلاً 2-2 مساوی (sm25) ممفیس بد جایی ... کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا آلبوم سینا خیلی سطج بالاتری از یگانه داره
اره.. باید 4 بشن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاردنشون 3-1 عقبن ، یه بازی دیگه ببازن حذف میشن (sm120)
کلیپرز و کلیولند و آتلانتا و گلدن استیت میان بالا احتمالاً
فرزین - شوک - آهنگسازنقل قول:
من و ما - قیاسی - تنظیم کننده و آهنگساز
مهرداد مهدیار - آهنگساز
پس حذفین دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه جوونای مردم چه گناهی کرده بودن که تو ازشون طرفداری کردی(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوک رسمی بود؟ یادم نیست(sm25)
مهدیار چی؟