شاید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که درباره ی محسنه شکی نیس مشکوکیش اینه همون تیکه هایی رو انداخت که یگانه تو حباب انداخت البته تکذیب کرد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی بده ادما رو دنیا برات بازیه؟؟❊؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشت قبل انقلاب در گاردین
من نمیدونم انقلاب با ژن ما ایرانی ها چی کار کرده
چی بودیم چی شدیم(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینای چا وانم(sm50)
(sm120)محسن همه اینارو گنده کرد ، همه ازش سو استفاده کردن بهش منت گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر صورت ما کاملا در جریان نیستیم
(sm2)حیف من گفتم اینی که فکش کجه مرده نگو اینا از کمر زیادن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
(sm2)سیداحمد علمالهدی در دیدار با اعضای شورای شهرستان با اشاره به مشکلات فرهنگی در بخشهای حاشیه شهر اظهار کرد: متاسفانه یک ریال از پول وزارت ارشاد برای خدا و اسلام هزینه نمیشود.
وی با انتقاد از اینکه بودجه مملکت صرف برنامههای اسلامی نمیشود، متذکر شد: بودجه ارشاد تنها به مطربان اختصاص دارد و ذرهای از آن در راه خدا استفاده نمیشود.