پ ن : این پُستا پاک میشه ... زیرا به خودم کنایه زدم :/
نمایش نسخه قابل چاپ
پ ن : این پُستا پاک میشه ... زیرا به خودم کنایه زدم :/
آخی ... یه بنده خدایی بود میگفت عاقبت از ما خسته شد و رفت ...
آره مال انجمن رایگانه ولی سایت نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ولش کن نمیخواد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میدونم منم گفتم فقط واسه سرگرمی زدم.نقل قول:
(sm25)نقل قول:
گوه نخور دیوث هیچی به غیر از فیلم بیشتر بهم حال نمیده(sm2)نقل قول:
جان منست او(sm50)
دیروز البوم رو خریدم دادم به دوستم یادمه اون زمان که تو شرکت کار می کردم کارمندای اونجا رو چاوشیست کرده بودم(sm2) انداخته بودمشون تو خط موزن دیروز یه البوم خریدم و دادمش بش(sm59)
به دریایی درافتادم که پایانش نمیبینم... (sm50)
- (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)(sm1) ماوس و کیبورد ارمین
به شانه ام زدی
که تنهایی ام را تکانده باشی
به چه دلخوش کرده ای
تکاندن برف از شانه های آدم برفی ... (sm50)
(sm120)محسن تا 40 سالگیش قریب به 200 تا اهنگ خواهد داد
دوباره در مهرآباد
پرنده های آزاد ... (sm50)
- (sm132) خون کردستان
فیلم جدید مارگارت روبی
تینا فی ... (sm74)
Inna(sm127)
آهنگ جدیدش چه ارامش بخشه
دوز ایمی پرامین رو کم کن یا نصفه بخور ... زیاد میخوری گاهی اوقات دچار خود بزرگ بینی میشی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تاپیک بزنیم اساتید قرص های اضافیشون رو ارسال کنن یه داروخانه بزنیم به نام داروخانه ی مهربانی ...
به فنا رفتم..خدا نکشتت محسن(sm81)(sm81)
پاییز در ایوان خانه نشسته است ... (sm50)
ویرونه شاه مقصود(sm81)
موسه پرش داشت فعلا فرستادم براشون فکر کنم تا فردا تایید شه زنگ بزنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هروی (sm118)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همونه که موزیک ویدیو کرامت از گروه کیوسک هم ساخته بود فکر کنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)میخواد البوم بده
کاراش هم خاصه هم خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضیم ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)پس همینو خریدی سفیدشو ؟ کیبوردش چجوریه (sm81)از ماوسش خوشت اومد خوش دس بود ؟نقل قول:
تف تو این شانس چرا پرش یعنی در حد خیلی خراب ؟ بعد چجوری پس میفرستن من چون برام پیش نیومده پیک میاد میبره یا خودت باید با هزینه خودت بفرستی اگر خودت فرستادی این هزینه رو اگر حق با تو بود میدن ؟ من نخوندم قوانینشو (sm120)
شیشه نوشابه و شلاقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مشکیشو گرفتم با مانیتور و اسپیکرم ست شه ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره موقع کار پرش پیدا میکرد که از خودتم پرسیدم گفتی احتمال خراب بودنش هست ... (sm120)
اینجوریه که با هر پستی که میفرستی باید رسید پستو که گرفتی بزاری تو بسته باهاش بفرستی یا اینکه از روی رسید عکس بگیری براشون ایمیل کنی ...
بعد که مشکل محصول تایید شد هم هزینه خودش هم هزینه پستشو میریزن به حسابت ...
اره هم موسش خوش دست بود هم کیبوردش نرم ... انصافا هم شیک بود (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
حالا هر وخ مشکلیم پیش اومد گارانتی تعویض داره تا دو سال
عجیبه موسش خراب بوده حالا من نمیدونم واقن موس من بوده من از رو عکس گفتم عین مال منه 3500p مدلشه
(sm118)مطمئنم تا سالها میتونی حالشو ببری
(sm2)ها راستی یه چیزی یادم اومد این موسش یه ایراد بزرگ عجیب داره باتریش از رو جا میخوره ! یه چسبی ته موس هس اونو نکنی که دهنت سرویسه اونو بکشی تش باز میشه میتونی قاب روشو برداری باتری عوض کنی گرچه خودش باتری داره تا چن ماه جواب میده
یعنی چجور از رو جا میخوره ؟ (sm77) از زیر جا میخورد . در داشت زیرش دیگه ... چسب ندیدم من ...نقل قول:
(sm2)پس اصن موس من نبوده ولی قیافش عین همینهنقل قول:
هیچی دیگه باید قاب روی ماوس رو برداری اونجا باتریو بندازی
نه پس خدارو شکر موس تو نبوده (sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)جلل الخالق عین همینه ها اخه لاشیا مال منم اینجوری طراحی میکردین چی میشد از الان ترس اینو دارم بخوام باتریشو چن ماه دیگه عوض کنم
اینجوریه