استاد کارن همایونفر در برنامه هفت (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد کارن همایونفر در برنامه هفت (sm132)
گلشیفته فرهانی بازیگر جدیدترین قسمت فیلم دزدان دریایی کارائیب شد...!!!!!(sm77)(sm54)
کمپانی فیلمسازی “دیزنی” روز سهشنبه (۱۷ فوریه-۲۸ بهمن) اعلام کرد که تولید پنجمین قسمت از مجموعه فیلمهای “دزدان دریایی کاراییب” با عنوان “مردان مرده هیچ داستانی نمیگویند” (Pirates of the Caribbean:
Dead Men Tell No Tales) در کویینزلند استرالیا آغاز شده است.در این فیلم که تهیهکنندگی آن را “جری بروکهایمر”، فیلمساز امریکایی بر عهده دارد، همچون قسمتهای گذشته، “جانی دپ” بازیگر مشهور هالیوود در نقش
کاپیتان جک اسپارو بازی میکند. “جفری راش” (برنده استرالیایی جایزهی اسکار)، “کوین مکنالی” و “استفن گراهام” دیگر بازیگران قسمتهای گذشته هستند که در این قسمت نیز حضور دارند.
خاویر باردم (بازیگر اسپانیایی برنده اسکار)، کایا اسکودلاریو (بازیگر فیلم دونده مارپیچ)، برنتون توایتز (بازیگر استرالیایی)، و گلشیفته فراهانی نیز بازیگرانی هستند که به تازهترین قسمت دزدان دریایی کاراییب اضافه شدهاند.
بر اساس اطلاعات کنونی، اکران این فیلم قرار است روز ۷ جولای ۲۰۱۷ آغاز شود.
گفتنی است حضور گلشیفته فراهانی در “دزدان دریایی کاراییب: مردان مرده هیچ داستانی نمیگویند” در حالی است که او به تازگی بازی در فیلم “آلتامیرا” ساختهی “هیو هادسن”، کارگردان انگلیسی و با بازی آنتونیو باندراس را به پایان برده است.
فیلم حماسی-تاریخی “خروج: خدایان و پادشاهان” ساختهی ریدلی اسکات نیز در آخرین ماه سال گذشتهی میلادی با نقشآفرینی کوتاه او به اکران درآمد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm2)
دلم درد گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
عجب بارونِ سنگینی (sm50)گوشم را آب برد..
یره ، یه شعر جدید بگو بخندیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر جنتلمنِ این کارن همایونفر (sm19)
بکش پایون شومبولتو ببین به اون بخند دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تو ای ممر ، ای رها شده به دست خیابان های چراغ قرمز در کوهستانی با قامت لخت و محکوم ، تو آیا لعابت زیباتر از طاووس ها نیست؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را من جان حامد دوست دارم ، که گاهی چوب لا چرخت میذارم (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm25)
تو عایا دوست داری درت بذارم.. پس حمی بگریز چون بر تو من ** می گذارمنقل قول:
دیوثا..م بده
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا Cheerleader های تیم میامی هیت هستند ... ان بی ای ...(sm59)
هوای تازه ی پاییز بود و صدای خیس باران یادم آمد
نشستن با خیالت شعر گفتن شبانه کنج ایوان یادم آمد
درون سینه ام محبوس بودم، پر از حسرت پر از افسوس بودم
سرانگشتم قلم را دید خندید،کلید قفل زندان یادم آمد
سرم از نقشه هایی تازه پر شد شلوغ و غرق در دود و سیاهی
حضور کودک آواره ای در خیابان های تهران یادم آمد
الم شنگه به پا کردم بدانی تمام مردم دنیا مریض اند
تو با من مهربان بودی و با تو تفاوت های درمان یادم آمد
نگاه خسته ام گاهی به چشمت، امید آخرم گاهی به دستت
لگد خوردم من از هر استجابت، رخ قالی کرمان یادم آمد
ندادم میوه ای جز با رفاقت، تبر را می ستایم در صداقت
به ریشه تکیه کردم با تعمق حسادت های پنهان یادم آمد
تمام عمر کوه درد بودم،کسی که سادگی می کرد بودم
شبی که استکانم را شکستند مرام نانجیبان یادم آمد
به فکر توبه ای نستوه اما توقع در تناسخ ماند وقتی
صدای عجز منطق را شنیدم و رنگ خط بطلان یادم آمد
تسلسل در خیالات کشنده،رگ و تیغ جنون آمیز... خنده
نظر کردم به پیچک های وحشی، فرار از جبر گلدان یادم آمد
شبی آماده ی معراج بودم ، شبیه حضرت حلاج بودم
تو که در بین نا مردم نماندی بها و قیمت جان یادم آمد
نشستم زل زدم در چشم دنیا،گرفتم حالت گرگی دریده
نه زوزه ضجه ی قیصر کشیدم ،نبودن های فرمان یادم آمد
سگ هاری که بودم حمله ور تر،سرم از نفرت و غم شعله ورتر
نگاهم کردی و پا پس کشیدم نژاد گوسفندان یادم آمد
همیشه یک کبوتر خواب می دید که فردا بر لب بامی عزیز است
لب سرخ و دم چاقو که آمد سرابی در بیابان یادم آمد
حسین آهنی
(sm27)
(sm2)
(sm98)
(sm27)
بخواب شلوغ نکن(sm120)
(sm120)باشه.(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این موقع شب بری زیر بارون .. (sm50)
ریز شر شر بارون میشینم !!!! (sm50)
(sm27)
(sm51)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
- (sm155)
(sm50)
باورت کردم و توو باورم فکر میکردم آرزوتم
فکر میکردم آرزوتم چه خیال اشتباهی
چقدر زود رسیدی به دو راهی(sm81)
البومی بزن امیر
(sm70)اشترم کاور شهروز ادیت خودته
خب قبلشم همین بود دیگه پس کی بود !؟ یادمه همش یغما بر علیهش مینوشت چون رییس بود دیگه
با حکم پیروز ارجمند؛
(sm120)یه ترک مارتیک بگین دان کنیم خوب بود بریم سراغ بقیش
(sm70)مارتیک فقط یه ترک خوب خونده تو عمرش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرنده(sm120)
هوا بس ناجوانمردانه سرد است (sm182)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] will soon have a new track out with [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]! Congrats