در حال حاضر 374 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (65 کاربران و 309 مهمان ها)
(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
در حال حاضر 374 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (65 کاربران و 309 مهمان ها)
(sm59)
یه زمانی هم بود شما یادتون نمیاد ، موزیک داخلی دانلود میکردی روش نوشته بود msbh ، موزیک خارجی دانلود میکردی روش نوشته بود msbh ، نوحه روش نوشته بود msbh ، فیلم روش نوشته بود msbh ، عکس جغد و گربه روش نوشته بود msbh
(sm2)
(sm120)
(sm2)
(sm30)(sm30)
آرايش غليظ هفته ديگه اكران ميشه (sm118)
عارف قزوینی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm54)
آشغالا تا درخشان اومد پول تزريق كردن به تيم (sm3)
ثروت رئال هم برسه به پرسپولیس ، با این گاگولا چیزی تغییر نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همينو بگو (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا در عرض 4 ساعت همه چي رو تغيير دادن بي پدرا
بیای و بخندی (sm50)
رو کیون ممر نوشته msbh (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی؟
- (sm30) هرمز
علی پهلوان در اسلایدر رادیو جوان
(sm2)فرازی دیگر
ما 30 -40 بار در روز با هم تماس میگیریم که سایت اپدیت باشد (sm2)
بزنه بزنه روز انتشار باران برینه (sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه سینا چرا کامران رسولزاده نمیگی
اونم اپ کن برام
(sm2)
ممر دوست داشتم تو آلبوم نیست که تو وبلاگ زدی
کاور کاملش تا آخر هفته میاد؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ehsan Khaje Amiri
8 mins ·
سلام
چند وقت که دارم رو آلبوم کار میکنم فرصت نکردم خیلی به پیج سر بزنم دلم براتون خیلی تنگ شده اسم آلبوم و می خوام ** پاییز ، تنهایی ** بزارم دوست دارین این اسمو ؟
تمام تلاشمو می کنم تا کنسرت مهر ماه تهران آلبوم منتشر شه ،
کیا موافق هستن یکی از کارای البوم و فردا بزارم تو پیج
بهت توصیه میکنم همچی گوهی نخورینقل قول:
کاور یکمی زیادی فانتزیِ
دیوث برو اون تو بنویس براش ، اینجا جواب میدی ینی داری به من میگی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا از انتشار البومش می ترسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کرده (sm70)
- (sm70)
(sm2)از سیاوش قمیشیش نترسیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا باید بترسن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس خود محسن هم هست،فقط روی جلد نیست ولی عکس جدید داره،صبر کنید یه کم،عجله نکنید
MSBH
(sm2)
(sm2)یه البومم نتونست درست حسابی منتشر کنه
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) پ ن پ هیچی نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول رو به غلامی میپذیری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) (sm120)نقل قول: