عاشقیم ما عاشق تنهایی تلخ شبونه... (sm172)
(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
عاشقیم ما عاشق تنهایی تلخ شبونه... (sm172)
(sm27)
(sm2)پس قشنگ دیدی اونجایی که میگه راس چیز دقت کردی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی ؟ شب خوش ! خوب بخوابی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
میان داشته ها هر دو بی پدر بودیم (sm50)
ها همون صحنه ها (sm120) یادش بخیر اوایل به سیاوش شمس میگفتن صحنه ، ما هم فکر میکردیم فامیلیش سیاوش صحنه (sm2) آهای دختر چوپون آهای دختر چوپون دل دیوونه رو کشوندی تو دشت و بیابون از این سو به اون سو (sm2) از اون ور دنیا بار نامه رسیده چه عاشقونه عکسشو برام کشیده (sm120) یادش بخیر (sm172)نقل قول:
از این سوسول بازیا نداریم ما (sm2)
یکی یه دونه گل گلدونه کوچه به کوچه خونه به خونه (sm2) نمیدونم چرا یاد آهنگ استاد افتادم (sm120) لقب جدید مادر جان : ملکه ی بزرگ تاپیک (sm120) فقط مونده امپراطور رو انتخاب کنیم (sm120) من ؟ من ؟ من ؟ عمراً قبول کنم (sm2)اسی ِ امپراطور (sm2)
ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﺎ ﻣَــــــــــن ...☺
ﺟﺎﺩَﺵ ﺑﺎ ﻣَـــــــــــن ...☺
ﺟﻨﮕﻞ ﺧﯿﺲ ﻭ بارون ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﺎ ﻣَــــــــــــــــــن ...☺
ﺟﻤﻊﮐﺮﺩﻥ ﻫﯿﺰﻡ ﺑﺎ ﻣَـــــــــــن ...☺
ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺗﯿﺶ ﺑﺎ ﻣَــــــــــــــن ...☺
ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎ ﺑﺎ ﻣَــــــــــــن ...☺
ديوونه کردنت ﺑﺎ ﻣَـــــــــــــن ...☺
مستى ﺑﺎ ﻣَـــــــــــن ...☺
ﺩﺭﯾﺎ ﺑﺎ ﻣَــــــــــــــــــن ...☺
ﻏﺮﻭﺏ ﺑﺎ ﻣَــــــــــــــــــن ...☺
ﻣﺴﺖ ﮐﺮﺩﻧﺖ ﺑﺎ ﻣَــــــــــــــــــن ...☺
ﺑﻐﻞ کردنت ﮐﻨﺎﺭ ﺁﺗﯿﺶ ﺭﻭ ب ﺩﺭﯾﺎ ﺑﺎ ﻣَــــــــــــــــــن ...☺
ﺻﺒﺢ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﯾﺪﻥ ﻃﻠﻮﻉ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﮐﺮﺩﻧﺖ با ﻣَــــــــــــــــــن ...☺
ﯾﻪ ﺩﻧﯿﺎاااااااااااا ﺧﺎﻃﺮﻩ ﻭ حس ﺧﻮﺏ ﺑﺮﺍﺕ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﺑﺎ ﻣَــــــــــــــــــن ...☺
فَقَـــــــــــــــــﻂ☺
ﻓَﻘَــــــــــــــــﻂ . . .☺☺
پریوووووووود
نبــــــــــــــــــــــ ﺩَﻥ
ﺍﺯ ﺗـــــــــــــــــــــــ ـــﻮ!!!!!!☺☺☺
همین.....☺
تو فقط پ.ریود نباش...☺☺
مرسی
ژاپنی میگه:ما یه هواپیما داریم ۴۰۰پا بالا میره.
.
.
.
.
.
.
آمریکای میگه: ما یه جت داریم ۸۰۰پا بالا میره.
.
.
.
.
.
ایرانی میگه: ما یه شب جمعه داریم میلیونها پا بالا میره...!
امروز تو خیابون دوتا دختر دعوا افتادن
.
یکیشون گفت:برو ک.یرم دهنت ج.نده خانوم
.
.
اون یکی گفت:تو اگه ک.یر دمه دستت بود که خیار فروش سر کوچه تون ماکسیما سوار نمیشد
.
.
یعنی ملت ترکیدن از خنده ها خیلی باحال بود
ﺍﻻﻥ ﻧﺒﯿﻦ ﺳ.ﯿﻨﻪ ﻫﺎﻡ ﻣﺜﻪ ﮐﺮﻭﺍﺕ ﺁﻭﯾﺰﻭﻧﻪ
ﯾﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻣﺜﻪ ﻃﺎﻟﺒﯽ ﺳﻔﺖ ﺑﻮﺩ
ﮔﭗ ﭘﯿﺮﺯﻧﺎ ﺩﻋﻮﺍ ﺷﺪﻩ
تتلو فک کنم ج.ق هم بخواد بزنه
میگه آق نادر بریم؟؟؟؟؟
(sm2)
11شب تا 7صبح مكالمه رايگان!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خوب يهو بگين
"طرح س.كس تِل" ويژه جوانان!!!!!!!
لقمه رو ميپچونن !!
پسر خالم یه موبایل از این بزرگا خریده!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بعد گذاشته بودش رو زمین منم فک کردم ترازو دیجیتاله
رفتم روش وایسادم!!!! ☺
.
.
.
.
.
.
هیچی دیگه بیچاره کور شد از بس گریه کرد
در 23 سال پیش اولین تحریم گرانفروشی توسط مردم آلمان صورت گرفت.
همه ی ما داستان تحریم شیر توسط مردم آلمان را شنیده ایم.
مردم آلمان بشدت مصرف شیر و لبنیات را برای سلامتی خود ضروری میدانند.و حتما در روز دو تا سه لیوان شیر مصرف میکنند.
اما پس از اینکه صنایع خصوصی و دولتی لبنیات کشور آلمان تصمیم به افزایش قیمت گرفتند.
مردم آلمان اعتراض هایی اوایل گرانفروشی شیر کردند اما نه دولت توجهی میکرد و نه صنایع لبنیاتی توجهی میکردند.
به طور کاملا خودجوش و مردمی
مردم آلمان به مدت 14 ماه لبنیات و مخصوصا شیر را از سفره های خود حذف کردند.
صنایع لبنیاتی مقداری از لبنیات را صادر میکرد.
اما حاضر به کاهش قیمت نشد.
اما داستان به اینجا ختم نشد...
صنایع لبنیاتی هیچ وقت فکر نمیکردند، مردم آلمان باعث ورشکست شدن صنایع لبنیات آلمان میشود.
بعد از این اعتصاب ملی صنایع لبنیاتی و دولت از مردم بخاطر تمام مشکلات به وجود آمده عذرخواهی کرد.
و از مردم خواستند که از صنایع حمایت کنند و در کنار دولت آلمان برای پیشرفت قرار بگیرند.
و باعث برگشت قیمت شیر به 14 ماه پیش شد..
این داستان در تمام دنیا پخش شد و برای همه این رفتار مردم آلمان درس شد.
و بعد از آن مردم آلمان به این فرهنگ معروف شدند.
وحتی مردم کشورهایی
■از جمله اعتصاب آمریکایی ها جهت نخریدن تلفن همراه موتورولا.فقط سه ماه نخریدن
■از جمله گرانفروشی بلیط فوتبال در اسپانیا و تحریم فوتبال توسط مردم.فقط دوماه نخریدن
■از جمله گرانفروشی دوباره شیر در برزیل.9ماه نخریدن
مردم این کشورها فقط نخریدن و در نتیجه باعث شکست گرانفروشان شد.
مردم عزیز برای یکبار هم که شده باهم باشیم.
باورکنید شکست ایرانخودرو و سایپا نزدیکتر می باشد نسبت به صنایع شیر آلمان.چون سایپا و ایران خودرو دیگر مثل صنایع شیر آلمان نمیتونن محصولات بنجول و بی کیفیتشون رو به کشور دیگری بفروشن.البته ن به این حجمی که ما ازشون خریدیم؟؟!!
فقط فقط کمی همت لازم هست.
ما ایرانی ها به قوی بودن معروفیم البته اگر با هم باشیم.
لطفا نشر دهید
شهریور ماه 1394
موفق باشید مردم عزیز...
اتحاده ملی
دختره با مادربزرگش میره مطب دکتر ...
.
دکتره به دختره میگه : خانوم بفرما اون پشت لباساتو دربیار بخواب روی تخت تا بیام معاینه ات کنم .. !!!!
.
دختره میگه : جناب دکتر ...من مریض نیستم . مادربزرگم مریضه ...!!!!
.
دکتره میگه : واقعا ؟ خب مادر جان دهنتو وا کن بگو عاااااا...:))))
عکس العمل مرد های جاهای مختلف در مقابل پ.ریود شدن همسر :
مرد آمریکایی :عزیزم مواظب خودت باش، هر وقت با من کار داشتی با یک تماس کنارتم
انگلیسی :یک هفته استراحت برای من و عشقم بوس بوس
فرانسوی :اوه از پ.ریود شدنت ممنونم چون من رو برای روابط بعدمون مشتاق تر میکنه، دوست دارم
ایرانی :یا میخوریش..... یا بزارم ک.ونت؟ انتخاب با خودت
یعنی خاره این فرهنگو گ.اییدم
میگن پراید خطرناک ترین ماشین جهانه ...
.
.
.
.
.
حالا فکر کن یه دختر هم بشینه پشت فرمون ..
.
.
.
.
.
.
.
دیگه مصیبت اونجاست که در حال آموزش هم باشه ..
.
.
.
.
.
.
.
فاجعه اونجاست که مربیش هم خانم باشه..
.
.
.
.
.
.
.
به خدا الان که دارم این پست رو میزارم دستم داره میلرزه.. موهای تنم سیخ شده
دیشب به دوس دخترم
اس دادم چی توشورتته عشقم ؟
.
گفت 3 برابر همونی ک تو توی شورتت داری بزغاله!!!
.
.
.
.
.
نگا کردم دیدم
اشتـباهی واسـه بابام فرسـتادم!!
- .پیج مشکلات بی شوهری...
.
.
.
دختری ۲۷ ساله هستم
خوشگل هستم
اندام خوش فرمی دارم
.
.
.
دلمم واقعا عشق و همسر میخواد
اما خواستگار ندارم
.
لطفا راهنماییم کنی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بله همونطور ک مشاهده میکنید
چون اسم ازدواج اومد ت.خم سگهاي
همیشه در صحنه
.
غیب شدن
مورد داشتیم !
.
.
.
.
.
.
.
.
به بوفه سینما گفته آقا ک.اندوم هم دارین !
ینی انقد وضع خرابه تو سینما؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبختي ما در سه جمله است :تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا
ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا.
عالی (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف ، بهترین پُستت بود تو این 4 هزار و خورده ای (sm120)همش منشی و گلنار(sm120)
چند مرتبه میگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر چقدر توی عروسیا قر میدادیم با این آهنگ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب رفتید سونو؟ یا نمیخواید بدونید تا سوپرایز بشید؟ (sm120)
اسی امپراطور (sm120)
سلام بر دوستان گلم(sm10)
شعله ی عشق پس از مرگ نگردد خاموش این چراغیست کزین خانه به آن خانه برند
اصن رقص دختر چوپون یه مدت تو بورس بود (sm2)نقل قول:
ما از این سورپرایز مورپرایز و سوسول بازیا نداریم (sm120) رفتیم گفتن پیشول ِ بابا پسر ِ (sm127)
اسی ِ امپراطور و ملکه ی بزرگ بانو مینا (sm2) حالا چون صابر زننده ی تاپیک ِ میشه ولیعهد (sm2)
سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم که خوابی عزیزم چون اگه بیدار بودی و می دونستی از دل تنگی تو خوابم نمی بره حتما خوابت نمی برد.(sm50)
دختر چوپون نه... دومی... هدیه ی ایرون ای زاده ی رود کارون، تو هوای قلب من نفس تویی ای همخون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جــــونم (sm127)(sm58)(sm185) کاکل زریِ عمو نوید (sm120)(sm127)
لطف میکنی در حقش (sm2) میلادم بذارید آمِن هوتِب دربار از میون دود واست پیشگویی میکننه لذت ببری (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یه روز دیدی تموم درختای کوچه و محلتون رو بریدن اصلا ناراحت نشو...
چون هنوز منو داری که بهم تکیه کنی.(sm115)(sm134)
(sm155)
رمان هایی که سفارش داده بودم آوردن (sm118)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]