(sm59)نوید اینا میدونن یه مدت ادمین پیج فرزانه خورشید بودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نوید اینا میدونن یه مدت ادمین پیج فرزانه خورشید بودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه گریه ای میکردن والیبالیستا(sm81)
دیشب میخواستم اس ام اس بدم بازی پخش زندست حال نداشتم (sm120)تو یه اس ام اس نوشتم لاشیا بازی پخش زندست به 12 نفر ارسال همزمان کردم (sm120)
(sm120)دمت گرم بین 2 نیمه دیدم حواسم به بازی بود گوشیو ندیده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)دیشب مردم از غصه موهام تک تک ریخت سر ال کلاسیکو انقد حرص نداده بدم خودمو
الان فک میکنم می بینم یه بازی پوچ بود واسه تمرین و رو اومدن بدن (sm120)
علی داد و بیداد(sm120)
یه سر اومدم باران دیدم تو لینک پخش انلاین گذاشتی گفتم حتما نمیدونید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث نه مارسلو نه کونترائو نه دیماریا نه بنزمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم اصلی نبود که(sm2)
غارسا هم با نیس مساوی کرد(sm2)
امیر مافیا چه خبر (sm120)کدونام خوب داره قهوه ایش میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شکلک فریاد داشت باران طرف کیونشو جر میداد با فریادش هر چی دیشب گشتم پیدا نشد فک کنم امیر حذف کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]