فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لبات (sm51)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
امروز چی(sm120)نقل قول:
کماکان...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب با اولین پرواز رسیدم لندن. رفتم هتل،
مسئولش ازم پرسید اهل کجایی؟ گفتم ایران،
گفت:داعش؟؟ گفتم:Nooo، اون عراق آی أم ایرانی.
گفت:اوووو Lamp گفتم: Noooo، همون داعش...
مواظب باش سرت گیج نره (sm70)نقل قول:
(sm136)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه یه چی میگم آروم بگیری ؛ گیمه ما دست پخت مادر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اون که صد البته ، تو سفر مشخص میشه کی دوسته ...
اما از لحاظ دید زندگیو دید کاری بسی تجربه کسبیدم
اصن یه وضی
واقعا نکته کلفتی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kanimanga [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]