(sm120)تو پستش نظرات زیاد بود گفتم شاید خبریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)تو پستش نظرات زیاد بود گفتم شاید خبریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم نوستالژی بازم ولی هیچ نوستالژی از مارتیک ندارم به جر پرندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)قسمت اول مرغ مقلد بدک نبود ولی اون چیزی که انتظارشو داشتم نبود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)صب تا شب کیون لخت
گفتم بر نمی گردم. ترجیحم این است که بمانم و حتی دیگران را هم تشویق کنم بیایند تا یک جامعه انسانی در مریخ ایجاد کنیم و گونه انسانی و نسل بشر را در سیاره مریخ گسترش دهیم.
(sm2)
(sm35)بیا به هم بگیم شما
(sm132)
(sm3)مموتی
به نقاط مثبت اشاره کردید، آیا انتقادی هم دارید؟
اگر انتقاد داشته باشم، در جلسات میگویم. البته ایشان هنوز در اوایل کارش است و مشکلاتی که از دولت قبل برای ایشان باقی مانده، انصافاً از مشکلاتی که ما در جنگ تحویل گرفتیم، بدتر است
AC DC - Back In Black (sm118)
قبلا مشفق کاشانی بود فکر کنم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهمنی از اعضاش بود ولی رییسش نبود
میخواست مموتی تو رو تو سیستان طِرور کنه ، زد محافظش بدبختش کُشتنقل قول:
چند ماهه میخوان مهدشونو محاکمه کنن ولی ...(sm3)
**** آخرین نامه ی ارنستو چه گوارا به معشوقه اش ****
لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:
تو را انتخاب میکند نه امتحان...
تو را نگاه کند نه اینکه ببیند...
تو را حس کند نه اینکه لمست کند...
تو را بسازد نه اینکه بسوزاند...
تو را بیاراید نه اینکه بیازارد...
تو را بخنداند نه اینکه برنجاند...
تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد.
ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !
ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ
ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !
ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :
ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ …
“ﮔﺎﻫﯽ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ"
(sm50)
صادق طباطبایی هم فوت شد (sm50)
یادش بخیر سینا چند وقت پیش میگفت چقدر خوب بود ادم همیشه یکی مثل طباطبایی کنارش داشت هر سوالی داشت ازش میپرسید (sm172)
دَم ارنستوشون گرم ولی این حرفا فقط باعث افسردگی هر دو طرف به خصوص معشوقه میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید شاد بود در هر شرایط
باید نشست در کنار همسر ( یا همان معشوقه خارجکیا (sm120) ) و چرت و پرت گفت و خندید
این خزعبلات جز اینکه افسردگی بیاره ، نتیجه ی دیگه ای نداره
انسان باید در هر شرایطی حال کنه و شاد باشه نه اینکه مثه این روشنفکرای بِلاد کُفر بشینه معشوق بازی از خودش در بیاره
و در اخر شوخی بود (sm10)(sm2)
میدونم که مثه خودم کمی زودرنجی (sm10)
respondent,s agreement on the statement is used to measure the degree of preferred spaces in the outdoor school
environment and how the characters of these outdoor spaces could strongly influence the students’ social
behaviour.
این ترجمه اش چیه؟
توافق بر سر چگونگی استفاده دانش آموزان از فضای بیرون از مدرسه ، محیط زیست و اینکه استفاده از این فضاهای اجتماعی به شدت می تواند دانش اموزان را تحت تاثیر قرار دهدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان فخر نفروش (sm2)
مرسینقل قول:
گوگل ترنسلت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن آسونی بود حتماً خانوم مهندس خواستن ما رو امتحان کنن (sm120)
خواهش خانوم مهندسنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره کردینقل قول:
خواستم بگم الکی مثلا من گیجم دلم نیومد
(sm120)نقل قول:
(sm77) اعصاب مصاب نداری هانقل قول:
شوخی بود دیگه (sm10)(sm120)
(sm77)کینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق خوشگله هم رفت
منم شوخی کردم(sm59)نقل قول:
از کجا فهمیدی باهوش که من اعصاب ندارم(sm74)
احتیاج به فهمیدن نیست (sm2)نقل قول:
هوا بس ناجوانمردانه سرد است
روزهای طوفانی اسفند در پیش ِ ...
(sm27)
نمکدون(sm70)نقل قول:
(sm2)خشی : کار به جایی رسیده که قدرت پخش سایتهای غیر مجاز از پخش رسمی قوی تر است
هووولی ف** (sm2)نقل قول:
تو دهه ی فجر آنتن تی وی رو کرده بود اونجاش (sm3)نقل قول:
(sm118)بیا به هم بگیم شما
(sm2)
الی banshee (sm173)
فور الی (sm70)
(sm50)سرم شلوغه یکی تموم شه میرم سراغشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]