یکم خاموش میزنه ولی پسر خوبیه جون هر کی دوس داری اینو وردار ببر شرش کمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکم خاموش میزنه ولی پسر خوبیه جون هر کی دوس داری اینو وردار ببر شرش کمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لیست چیه وب ممر زده؟؟؟
10 ترک؟؟
قهوه قجری؟؟ جز؟؟دوست داشتم؟؟
کمد چی شد پس(sm120)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا یه خبرم از فیلم میگرفتی
پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .(sm70)
....!
....!
پاروی بی قایق
یوسف
گلاب
جُز
قهوه قجری
دوست داشتم
خواب
وصیت نامه
موندم کدوم و اول پلی کنم(sm132)
یعنی قهوه قجری واسه روزبه؟؟؟(sm55)
10 ترک که یکیشم تکراری باشه کمه (sm98)
هر چی تعداد ترکا کمتر باشه بهتر
تا 2 هفته پیش بود که!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سه ساعته واسه اپ 3 مگ مونده
(sm54)
(sm2)انقد به من گفتین سرتون اومدنقل قول:
کی گفته قهوه قجری تو البومه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر زده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر یه هفته قبل 13 یه کاور با کمک حامتین جمع کرده بودن ، تنظیم کننده غلط کردم : محسن چاوشی . تنظیم کننده قراضه چین : کوشان حداد . تنظیم کننده رمیدیم : امیر جمال فرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
چه تیترایی زدن...معما ده ساله...دلابل عدم برگزاری کنسرت
(sm2)نقل قول:
- (sm74) گلاب
صد رحمت به چاوشی دانلود ، تگشونو وسط شیکمی ، کمری ، رو سینه ای چیزی میزنن
یزید اومده رو لب محسن تگ زده (sm2)
قهوه قجر بالاخره هس یا نه(sm70)
از جامعه برگشتم خونه(sm100)
- (sm81)
آلبوم خواجه هم شد " پاییز ، تنهایی "
« پاروی بی قایق »آهنگساز و خواننده : محسن چاوشیترانه سرایان :
حسین صفا ( 7 ترانه ) - روزبه بمانی ( 2 ترانه ) - حسین غیاثی ( 1 ترانه )تنظیم کنندگان :
محسن چاوشی ( 6 قطعه ) - امیر جمال فرد ( 2 قطعه ) - کوشان حداد ( 1 قطعه ) - اُمید حجت ( 1 قطعه )
سلام من محسن چاوشی هستم هر سوالی دارید میتونید ازم بپرسید (sm10)
سلام محسن جون به نظرت انجلوتی امشب از چه ترکیبی استفاده میکنه ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohsen Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
سلام محسن جان به ابراهیم هم گفتم دوست دارم اولین حضورت در سیما تو برنامه سیمای خانواده باشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohsen Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
امروز چه خبره
منم برم یوزرم و عوض کنم بزارم حسین صفا جمعمون جمع شه(sm98)
تنظیم کننده ها و ترانه سراها با تعداد تنظیمهاشون رو نوشتیم اونوقت طرفپی ام داده میگه چند تا ترکه ؟ ترو خدا بگین (sm2)
(sm2)
دهنت سرویس تو دگ کی هستی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط هرمز شجاعی مهر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
(sm2)(sm2)
بنده خدا شاید ریاضیش ضعیف بوده(sm2)