رسیدنشون بخیر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رسیدنشون بخیر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه اینو چجوری میشه رقصید ؟ (sm120) البته با دختر چوپون هم نمیشه رقصید (sm2) دختر ایرونی بلای من یار خوش ادای من ، من دلم میخواد صدات کنم خوب من خدای من (sm81) جاده ی عشق قرارمونه تو این غروب عاشقونه (sm50) یادش بخیر رفتم به اون دوران (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm10) عمو نوید ِ بابا (sm120)
دهنت سرویس (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی داداش!!!(sm2)
به من میگن خشایار شاه.....!!! (sm2) نه غلام....(sm30)
عجب هندونه ای حیف دیگه تموم شد...(sm81)
(sm51)
پول بده .....!!!(sm178) پول زور...(sm51)گوشه نداشته بید...؟(sm70)
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (9 کاربران و 4 مهمان ها)
Malware*، erfan1373g، ghorboon، pirana+، Rasool24، rebasss+، samyar، Sina Rahnama، tandis_m
سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا (sm50)
فدای همه ی دوستای گل (sm127)
ما رو نمیبینین خوشین؟
@@tandis_m[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+16 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوم پت کته کله .....!!(sm70) به من میگن یاور طغرل...!(sm128)
انصافا این عکسارو نزار
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندازه یه قابلمه، با هر چی لب تو عالمه، می بوسمت قبله، همه به شرطی بهم بگی دوستت دارم یه عالمه.(sm2)(sm30)
(sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست من نیست ، دنیا دنیایِ رفتن است ... (sm50)
سلام هادی ، خوبی داش؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه پسر ایرانیه که با زیر پیرن و شلوار راحتی پشت میز کامپیوتر با گوگل ترنسلیت نصف دافای اروپا رو تور میکنه
حالا پسرنوح با بدان بنشست و خاندان نبوتش گم شد,پسر حضرت ادم با کی نشست که انقدمادرقــ.حبه شد؟
اون موقع که کسی نبوده
یه سریام هستن شاه رگشونُ واس دوس دخدرشون میزنن ...
من پشماممم واسش نمیزنم ...
یکم یاد بگیرین (sm70)
بندری میشه رقصید... با نیت رقصیدن گوش بده میبینی که رقصت میاد (sm2) اخ دختر ایرونی... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
میلاداداموس (sm120)
پوریا هم میتونه آقای دربار بشه (sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ملیجک دربار میشم از اون ملیجک تخسا که به امپراطور تیکه میندازه (sm2)
تا وقتی بهش نگفتی دوسش داری: گریه نکن عزیزم طاقت دیدن اشکاتو ندارم
از وقتی بهش گفتی دوسش داری: انقد زار بزن تا جونت در آد.
لو رفتیم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صابر جان خوبی ؟(sm127) نمیای اینجا اصلا چیزی هم حال نمیده فضا رو عوض کنه
بودنتون قوت قلبه تو و نوید و مینا کار به بقیه ندارم (sm70)
چه خبر ؟ چه عجب یه اسمی از ما بردی شما(sm50) (sm59)الان احساس دوست داشتن تمام وجودمو پر کرده (sm81) اشکم در اومد اشک شوقه (sm59)
بابای شیخ مجتبی ما یه پسر دیگه داره اسمشو گذاشته مشتبی تا شاید ملت اسمشو مجتبی صدا بزنن (sm70) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا سینا شما خیلی خوب فعالیت داری داری زحمت میکشی دستت درد نکنه (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی عکس الکی زیاد میزاری حقیقت منم ترافیک درست و حسابی ندارم امیدوارم به دل نگیری (sm10)
خیلی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه میلاد دیگه اشتباهی تگ کردی... میلاد ما هست میلاد16پلاس... اینطوری تایپش کن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میلاد ریدم تو یوزرت ادم نمیدونه کدوم وری تایپ کنه تگ بشی منم با کلی آزمون و خطا به نتیجه رسیدم (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm134)نقل قول:
شما لطف داری(sm93)نقل قول:
سلااااااااااااااااااااام برو بچ دوستداشتني(sm19)(sm127)
يه سلام مخصوص هم به صابر جونم خوش برگشتي عزيز دل(sm127)
ضایعی اصن (sm70)نقل قول:
فدا بشم ، دیگه باید کم کم بارذ وبندیل هجرت رو بست (sm127)
با نوید و مینا بساز که خربزه آب است (sm70)
میخواستم انقدر بهت نگم تا وقتی یه بار اسمتو بردم خر کیف بشی ، شلوارتو پر از جیش کنی (sm2)(sm127)
والا انقدر تو بن میشی و یوزر عوض میکنی عادم نمیدونه اسمتو چی بگه (sm2)
سلامتی ، خبر خاصی نیس (sm127)
خوبی رفیق؟(sm127)نقل قول:
حس کردم اشتباهه آما به حسم محل ندادم (sm70)
فدا بشم ، سلام بر ننه ی دو عالم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی ؟
سفر مفر چه خبر؟
حواست هست دو هفته هستش سفر نرفتیا ، این چه وضعشه (sm70)(sm127)
نقل قول:
يعني اسمم به نويد چسبيده تگ شدم؟(sm30)
یارو پرسید بوالهوس یعنی چی دادا؟
منم گفتم هوسی که وسطش یهو بولت بیاد! نمیدونم اصل مطلب و بش رسوندم یا نه ولی موقع رفتن همش دعام میکرد و میگفت خدا شفات بده!
مرسی از دعات، دادا...
نقل قول:
فدات شم ننه خوبم تو خوبي؟ چه ميكني با كاسبي؟ حسابي انداختي به مردم يا نه؟(sm59)قرار نشد دير به دير بيايا ميزنم بميري دفعه آخرت باشه (sm39)
والا دخي دوشنبه مدرسه ش تعطيل ميشه يه سفر كوچولوي ديگه ميريم كجا هنوز معلوم نيست (sm127)
سلام به نورچشمیِ دوست داشتنی تر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول جون اميدوارم عملت به خوبي انجام شه و سلامتيتو بدست بياري عزيزم(sm134)
لامصب يه پستش بدون گلنار نيست كه آدم نقل بگيره ازش (sm2)
فدات شم همشهري خوشگل و خوشتيپ خودم (sm134)نقل قول:
خوبي عزيزم؟(sm127)
بی فرهنگه مادرجان همه که مثل من نیستن اینقدر با ادب(sm128)نقل قول:
اون که واسه عمل نمیره دید منشی پرید گفت برم بیمارستان اونجا دخی زیاد دید بزنم سوژه واسه چندماهم جور کنم(sm70)
سينا جون چطوري عزيزم ؟ ممنون از پستهاي متنوعت (sm127)