ترانه های آرش محرابی به دل نمیشینه(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترانه های آرش محرابی به دل نمیشینه(sm50)
بدون شک تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تصویر
6 روز (sm50)
مطمئنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم...شما اگه میدونی ی اطلاعاتی بده و این قسمت اوج ترانست یا پایین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهم گاهی از پشت می داد (sm132)
نخواست باور کنه کم بود (sm59)
می دونست من کاندوم دارم (sm189)(sm128)
همینم نقطه ضعفم بود (sm120)
(sm2)
Are you ready مسعود؟
کی فرداشب پخش میشه؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی این قسمت اوج یا پاییننقل قول:
مزه ش میره بذار یهو بشنوی غافلگیر بشینقل قول:
نه نمیره بگو..... قبل آلبوم ویدئوش میاد؟؟نقل قول:
اندکی صبرنقل قول:
تو روحت (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو البوم طرفدار هم میگفتن به اصرار بهداد اهنگ طرفدار و انتخاب رو ساخته وگرنه اصن کلا از این سبکا زده شده و حال نمیکنه اینجوری :)))نقل قول:
اوج کار و جای اصلی رو که نمیذارن تو دمو برینن به جذابیتای اهنگ حاجینقل قول:
اونم بهترین اهنگای البوم رو ( هم نقطه ضعف هم تصویر )
این اول اهنگه احتمالا
سلام اقا پوریا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستی
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا فرد ترکونده دمش گرم
در جواب بیحرمتی های محسن افشانی و امیر تتلو و به پاس حضور بیست ساله شادمهر در موسیقی پاپ
طرفدارن شادمهر عزیز فردا ساعت 19/45 دقیقه پخش آهنگ تقدیر انجام میشه
با ما باشید در پخش با شکوه این اثر این آهنگو به صورت پست یا استوری در پیجاتون بزارین
به پاس بیست سال حضور شادمهر در موسیقی پاپ و باز کردن راه خوانندگان داخلی در عرصه موسیقی امروز خوشحالم که این آهنگ و به اسطوره موسیقی پاپ تقدیم کردم امیدوارم بپسندید کوچکترین کاری بود که میتونستم برای الگوی همه خوانندگان امروز پاپ انجام دهم امیدوارم بپسندید
ترانه سرا:مهدی حسینی
آهنگساز : علیرضا فرد
تنظیم و میکس:میلاد رابین
نوازنده گیتار :کمیل یگانه
نوازنده ساز دهنی:Ho30monica
عکاس :ملودیا
طراح عکس : مسعود عابدی
لینک دانلود اهنگ تقدیر علیرضا فرد
چیکار کرده لامصب همه رو چسبونده به هم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اگه مثل من با زندوکیل هیچوقت حال نمیکردید این اهنگ جدیدش رو بگیرید
و چه میکنه این افکاری ...
و چه میکنه این زوج افکاری و زمانی
چه اهنگیه (sm50) چه ترانه ای ...
پارت دوم که شروع میشه دیگه ادم کامل قفل میشه :
باید مرا باور کنی من با توام هرجا که باشی
شاید تو هم دلتنگی ام را حس کنی تنها که باشی ...
در چشم های من ببین زیبایی ات را ...(sm50)
حداقل یه اهنگ هم که شده شادمهر باید با افکاری کار میکرد . یعنی باااااید کار میکرد
چقد حسرتش رو بخورم اخه (sm74)
امشب اهنگ روزبه هم میاد اونم افکاری ساخته احتمالا یبارم اونجا باس حسرت بخورم باز
سلام حسین جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر میزنم هستم کم و بیش
منم عین بقیه منتظر آلبوم هستم
(sm127)
قشنگ بود دمش گرم ... همیشه شادمهری بوده (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همیشه گفته که الگوش شادمهره صداشم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا که البوم خوبی باشه حال کنیم
واقعا افکاری الان نامبر وان موسیقه داخله سعید زمانی هم نشون داده چه پتانسیل بالایی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید زمانی فکر کنم میانگین هفته ای یه تنظیم ازش پخش شده. قطعا پرکارترین تنظیم کننده امساله.
سالی یه اهنگ مثل نقطه ضعف بده خودتم تنظیم کن البوم فدای سرت
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm127)
(sm50)
چهار روز
تو هم سیگاری شدی حسین؟نقل قول:
95 درصد کاربرای اینجا سیگاریند.
(sm2)
فقط 4 روز دیگه (sm135)
۵ روز بابا جو گیر نشین
نه من فکر میکردم چایی هستش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا از سیگار خوشم نمیاد