تقریبت مطمئن شدم فرشاد از این کار ایده گرفته
کار خدا رو ببین چجور پیداش کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
تقریبت مطمئن شدم فرشاد از این کار ایده گرفته
کار خدا رو ببین چجور پیداش کردم
ما هم گفتیم فیلم خوبیه نگفتیم شاهکاره که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جایی رسید که فهمید باید خودش دست به کار شه...(sm120)
یه فیلم اجتماعی که تو زمان و مکان خودش تعریف میشه و اتفاقا فیلم موفقی هم هست(sm120)
بهترین فیلم مارتین قطعا (sm120)اون سکانس که میره خون به پا میکنه خیلی دوست دارم (sm88)
در مجموع 2.5 ستاره میدم من (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زارت (sm120)
(sm2)فرشاد حسامیو تگ میکنم میگم لاشی ببین لو رفتی
ارجینی عنه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون اون چشما شعرا به اون چشما خیلی بدهکارن (sm98)
آخه آدم دغدغه مندی هم نبود مثلا اونجا که همین دختر سوار میشه و پیادش میکنن اصلا نگاه هم نمیکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از گرگ وال استریت بهتر بود خدایی(sm120)
اون صحنه ی جلوی آینه هم خوب بود! تو داری با من حرف میزنی؟(sm120)
وای نگو دیدی چه موهای بلند و نازی داره دلت میاد به اون شخصیت تخمی بگی عَننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و جالب تر از اون اینکه میگن این فیلم برا مخاطب خاص ساخته شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعلیق راهروی خالی(sm2)
ها خوب بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]